JOKIĆA DOBIO BRUTALNU PODRŠKU! Ma, kakav Embid - Jokić je bolji nego prošle sezone!
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

au!

JOKIĆA DOBIO BRUTALNU PODRŠKU! Ma, kakav Embid - Jokić je bolji nego prošle sezone!

Džulijus Irving vidi Nikolu Jokića kao glavnog favorita za MVP priznanje

Objavljeno:

Srpski košarkaš Nikola Jokić je ponovo glavni favorit za MVP titulu, a košarkaška javnost iz dana u dan smišlja nove parametre i pokušava da najpreciznije moguće odredi ko najviše zaslužuje prestižno priznanje.

Izdvojila su se trojica košarkaška: Nikola Jokić, Džoel Embid i Janis Adetokumbo. Jedan od njih će dobiti prestižno priznanje za najkorisnijeg, odnosno najboljeg igrača sezone.

Duel Jokića i Embida
Duel Jokića i Embidafoto: Profimedia

Brojke su na strani Jokića, Embid ima jaka leđa i pita se šta je to još potrebno da uradi da bi dobio MVP priznanje, dok je Janis dva puta do sada bio laureat i čini se da su njegove šanse najmanje u ovom triju.

Podršku srpskom centru Nikoli Jokiću, koji maltene san vuče Denver Nagitse u plej-of dao je legendarni Doktor Džej, Džulijus Irving. Gostujući u jednoj tv emisiji jutros pohvalio je svu trojicu igrača, ali...

Džulijus Irving
Džulijus Irvingfoto: Profimedia

- Po meni, Jokić više od Embida zaslužuje da bude MVP. Pa, on igra još bolje nego prošle godine, kada je dobio to priznanje - nasmejao se Irving.

Individualne brojke su na Jokićevoj strani, a ono gde Embid vidi svoju šansu je bolji plasman njegovog tima, Filadelfije, na tabeli konferencije.

Nikola je dobio još jedan adut u ovoj borbi, jer je juče proglašen 11. put u karijeri za najboljeg igrača nedelje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.