ŠOK ZA GROBARE PRED DUEL ZVEZDE I PARTIZANA: Miljenik juga priznao da je bio ZVEZDAŠ
Foto: Starsport©

ali onda se promenilo

ŠOK ZA GROBARE PRED DUEL ZVEZDE I PARTIZANA: Miljenik juga priznao da je bio ZVEZDAŠ

”I mene je Partizan kontaktirao, ako smo već iskreni. Sastao sam se sa Mocom Vukotićem, razgovarao sam, ali iako su davali velike pare, ljubav prema Zvezdi je presudila. Ali, Partizan se kasnije osvetio sa Milkom. Posle onog Šajberovog prvenstva, oni su ga ‘kidnapovali’, vodili su ga u Prag, čini mi se. Tada je dao reč njima i otišao. Ja sam pokušavao da ga ubedim, do poslednjeg trenutka nisam verovao, ali on nije želeo da pogazi reč. Meni su pošle i suze. Mislim da je Milko pogrešio, ali šta je tu je”

Objavljeno:

Bivši igrač Partizana proslavljeni Nebojša “Uške” Vučićević je otkrio da je pre nego što je došao u crno-beli tabor bio navijač Crvene zvezde i da je njegov transfer na ”Marakanu” već bio dogovoren, ali se nije dogodio jer je Partizan brzo reagovao!

‘‘Ja sam se sve dogovorio sa Džajom 1984. godine, trebalo je da pređem u Zvezdu, sutradan je trebalo da potpišem. Otišao sam potom u Gornji Milanovac gde imam kuću i otac mi je bio tamo. Ali, tu su banuli neki ljudi iz Partizana, ostali sa mnom i doveli me, pa sam umesto za Zvezdu, potpisao za Partizan. Mnogo više novca sam dobijao od Zvezde, ali tada nisam gledao to. Meni često ne valja kada kažem istinu, ja sam bio veliki “zvezdaš”! Ali, najviše su me ubedili da je tu Mrkela, da on nosi broj 11 i da ću teško pored njega da igram, a ovamo je Klinčarski iz Partizana odlazio u inostranstvo i slomili su me na tu priču. A što se tiče novca, sigurno sam 10-15 puta više dobijao od Zvezde”, otkrio je Vučićević.

A onda je, podstaknut ”Ušketovom” pričom, i drugi gost Boško Đurovski ”otvorio dušu”.

”I mene je Partizan kontaktirao, ako smo već iskreni. Sastao sam se sa Mocom Vukotićem, razgovarao sam, ali iako su davali velike pare, ljubav prema Zvezdi je presudila. Ali, Partizan se kasnije osvetio sa Milkom. Posle onog Šajberovog prvenstva, oni su ga ‘kidnapovali’, vodili su ga u Prag, čini mi se. Tada je dao reč njima i otišao. Ja sam pokušavao da ga ubedim, do poslednjeg trenutka nisam verovao, ali on nije želeo da pogazi reč. Meni su pošle i suze. Mislim da je Milko pogrešio, ali šta je tu je”, istakao je Đurovski.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.