FUDBALERA SRPSKOG POREKLA HOĆE U ZAPADNOM LONDONU! Vide ga kao glavnu zamenu ako ode Kejn
Foto: EPA/MATTHIAS HANGST / POOL

to bi bilo lepo

FUDBALERA SRPSKOG POREKLA HOĆE U ZAPADNOM LONDONU! Vide ga kao glavnu zamenu ako ode Kejn

ato će Totenhem imati veliku konkurenciju u borbi za potpis mladog fudbalera, jer je Dortmund baš zagrizao za Kalajdžića

Objavljeno:

Fudbleri Totenhema će možda na četo ostati bez svog kapitena i glavne zvezde Harija Kejna.

Čelnici pevaca se uveliko pripremaju za ovaj scenarijo, i razmišljaju koga bi mogli da dovedu kao zamenu za njega. Izbor je pao na fudblaera Srpskog porekla koji nastupa za Austrijsku reprezentaciju i za Štutgart, Sašu Kalajdžića.

Ranije ove sezone je doveden Karlos Vinisijus za 40. 000 000 evra, ali je procenjeno da on ne ispunjava uslove da nosi dres Totenhema, tako da je on već skoro na putu nazad ka Lisabonu.

Ako gledamo istoriju napadača Pevaca oni su uvek imali u špicu napada dosta visoke napadače, tu su bili: Piter Krauč, Fernando Ljorente, Emanuel Adebajor, Roman Pavljičenko, Dimitar Berbatov, Frederik Kanute.

Saša Kalajdžić
foto: EPA/Christian Bruna

Tako da Kalajdžić ispunjava ove uslove koje su imali svi prethodni napadači Totenhema. Saša je na 30 utakmica za Štutgart postigao 15 golova.

Zato će Totenhem imati veliku konkurenciju u borbi za potpis mladog fudbalera, jer je Dortmund baš zagrizao za Kalajdžića. Oni njega vide kao pravog naslednika za Erlinga Halanda, za kog nisu sigurni da li ćega zadržati i sledeće sezone.

Vrednost Saše Kalajdžića se procenjuje na oko 17. 000. 000 evra, ali sigurno da neće otići ispod 20. Sigurni smo da njega čekaju tek unosne ponude kako se bude približavao letnji prelazni rok.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.