VLADAN GAŠIĆ: Mi takve stvari ne radimo, Trajal je najorganzovaniji klub u zemlji, nek dođu svi da se uvere!
Foto: Printscreen/Instagram/fktrayal1933ks

samouvereno

VLADAN GAŠIĆ: Mi takve stvari ne radimo, Trajal je najorganzovaniji klub u zemlji, nek dođu svi da se uvere!

Naš klub je uvek radio transparentno i tako će biti i ubuduće

Objavljeno:

Odgovor predsednika kluba na špekulacija o nameštanju utakmica koja je tema broj jedan od juče.

Na današnjoj vanrednoj konferenciji za novinare FK Trajal iz Kruševca oštro je demantovao pojedine navode u fudbalskoj javnosti Srbije da je utakmica sa Jagodinom nameštena.

-Oštro demantujemo takve neosnovane optužbe i odgovorno tvrdimo da Trajal ne radi takve stvari i da to nikada nije bilo u višedecenijskoj istoriji Kluba, koji spada u red najorganizovanijih u Prvoj ligi Srbije. Čak mogu reći i da smo najčistiji po svim pitanjima. U ovoj polusezoni redovno izmirujemo sve zarade fudbalerima i premije za osvojena tri boda i mi nemamo razloge da radimo prljave stvari. Pozivamo sve nadležne državne organe i medije da dođu u klub i da se uvere u naše tvrdnje. Naš klub je uvek radio transparentno i tako će biti i ubuduće - izjavio je Vladan Gašić, bivši predsednik FK Trajal i aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga.

FK Trajal
foto: Printscreen/Instragram/fktrayal1933ks

Utakmica između Trajala i Jagodine odigrana je na Gradskom stadionu Mladost u Kruševcu 25. marta u okviru 23. kola Prve lige Srbije a domaćin je pobedio sa 3:0 golovima Aleksandra Trajkovića i Igora Savića (dva).

(Espreso/ Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.