STEVANOVIĆ O SITIJU: Biće veliko zadovoljstvo raditi sa Gvardiolom, sa Partizanom sam ispunio dečački san!
Foto: Starsport©

Svetla budućnost je pred njim

STEVANOVIĆ O SITIJU: Biće veliko zadovoljstvo raditi sa Gvardiolom, sa Partizanom sam ispunio dečački san!

Krilni napadač je ove sezone odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima

Objavljeno:

Mančester siti je ponovo kupovao u Beogradu, ali ovoga puta u Partizanu. Engleski klub je crno-belima platio osam miliona za mladog fudbalera Filipa Stvanovića, ali će on do kraja sezone biti na pozajmici u klubu iz Humske.

Krilni napadač je ove sezone odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima – 18 u Superligi Srbije, tri u kvalifikacijama za Ligu Evrope i dve u Kupu Srbije. Postigao je četiri gola i upisao dve asistencije, sve to u Superligi Srbije. Na terenu je proveo ukupno 1.231 minut ove sezone.

Stevanović je o prelasku u Mančester siti pričao za sajt "Goal".

- Mislim da najviše mogu da napredujem tamo. Fantastično je biti deo jednog takvog velikog kluba kao što je Mančester siti. Idem korak po korak. Uzbuđen sam jer je ovo ispunjenje sna. San mi je bio da igram za tako veliki klub jednog dana i sve ću učiniti da to i uspem. Gledam svaku utakmicu i pitam se da li je moguće da su tako dobri. Divim se Pepu Gvardioli i biće veliko zadovoljstvo raditi sa njim - kaže Stevanović.

Za Partizan je debitovao sa 16 godina i postao treći najmlađi igrač u istoriji kluba.

- San mi je bio još kad sam bio klinac da zaigram za Partizan, tako da sam se spremao za to. Bilo je teško na početku, ali brzo sam se navikao. Bilo je to neverovatno dostignuće, kada sam debitovao za Partizan - rekao je mladi Filip.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.