LOŠE VESTI ZA PARTIZAN STIŽU IZ ATINE: Grci presekli oko dalje sudbine Svetozara Markovića!
Foto: Starsport©

neće ostajati u Humskoj

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN STIŽU IZ ATINE: Grci presekli oko dalje sudbine Svetozara Markovića!

Mladi štoper se posle dve godine neigranja potpuno preporodio na pozajmici u Humskoj

Objavljeno: 16:37h

Preporodio je Aleksandar Stanojević Igora Vujačića i Svetozara Markovića i od njih načinio neprobojan tandem pred golom Partizana i vratio ih u fudbalsku orbitu.

Posebno se to odnosi na mladog reprezentativca Srbije koji je na pozajmici iz Olimpijakosa i kako javljaju grčki mediji već sada je jasno da će se od leta vratiti u Pirej.

Nadali su se možda navijači Partizana, kao i stručni štab i uprava, da bi mogli da naprave neki aranžman sa crveno-belima iz Atine da otkupe u potpunosti nazad talentovanog štopera, međutim, od toga neće biti ništa.

Svetozar Marković
foto: Starsport©

Ljudi iz Olimpijakosa su pažljivo pratili igre svog igrača u Srbiji i prezadovoljni su onime što su videli te su već sada doneli odluku da mu se od leta ukaže prava prilika da se kroz pripreme i kontrolne utakmice izbori za mesto u startnoj postavi slavnog grčkog tima.

Veruju crveno-beli da će za Svetozara biti mesta, jer je gotovo sigurno da će od štopera koji su sada u timu Avram Papadopulos otići u penziju na kraju sezone, a da će Ruben Semedo ili Useinu Ba biti prodat u letnjem prelaznom roku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.