ODLUČENA SUDBINA MARKA NIKOLIĆA U LOKOMOTIVI: Novi predsednik kluba izašao u javnost o sudbini srpskog trenera!
Foto: EPA/Maxim Shemetov

veruju mu

ODLUČENA SUDBINA MARKA NIKOLIĆA U LOKOMOTIVI: Novi predsednik kluba izašao u javnost o sudbini srpskog trenera!

Posle promena u vrhu uprave "železničara" neće biti promena i u sportskom sektoru

Objavljeno:

Marko Nikolić može da odahne i mirno nastavi s planom priprema za drugu polovinu sezone, jer mu mesto trenera Lokomotive nije ugroženo.

To više nije nikakva ni spekulacija, ni priča iz "proverenih" izvora, već je to jasno i glasno rekao novi predsednik ruskog kluba Aleksandar Plutnik.

- Već smo razgovarali sa Markom Nikolićem, uživa poverenje kod nas i nastaviće da radi sa timom na ispunjenju zadataka. A to je borba za što bolji plasman u prvenstvu, kao i borba za pehar Kupa Rusije. Veliki su izazovi pred nama. Računamo na Markove profesionalne kvalitete, koji će omogućiti da naš tim napreduje - poručio je Plutnik.

Marko Nikolić
foto: EPA/Lukas Barth-Tuttas

Ovih dana je u moskovskom timu izvršena velika reorganizacija, ali u okviru uprave kluba, pošto su došli novi predsednik, predsednik Upravnog odbora i još jedan član.

Zbog ovakve čistke koju je napravio gazda kluba mnogi su mislili da će biti smenjen i srpski trener posebno zbog loših rezultata na kraju godine, kao i zbog odlaska ljudi koji su ga doveli, ali definitivno od toga neće biti ništa.

Možda "lokosi" nisu hteli da brzaju sa smenom i zbog klauzule koju ima srpski stručnjak u ugovoru, a po kojoj bi u slučaju otkaza morali da mu isplate 700.000 evra, odnosno plate za narednih 12 meseci.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.