SMENJUJU CELU UPRAVU, ALI NE I NIKOLIĆA: Srbin ostaje trener, vraćaju u klub čoveka koga su oterali zbog njega!
Foto: EPA/Maxim Shemetov

predsednik mu veruje

SMENJUJU CELU UPRAVU, ALI NE I NIKOLIĆA: Srbin ostaje trener, vraćaju u klub čoveka koga su oterali zbog njega!

U Lokomotivi sledi velika reorganizacija, ali samo u okviru rukovodstva, ne u sportskom sektoru

Objavljeno: 12:06h

Uprkos pričama da bi mogao da bude smenjen i da mu se trese klupa, Marko Nikolić će preživeti "čistku" u Lokomotivi iz Moskve, ali neće brojni članovi uprave.

"Železničari" su pali u finišu godine, doživeli dva teška poraza i uz to nisu uspeli da obezbede evropsko proleće i zbog toga se sprema velika reorganizacija u klubu, ali samo u okviru rukovodstva, dok je srpski trener miran, prenose ruski mediji.

Iz kluba bi, kako se piše, trebalo da odu generalni direktor Georgij Kiknadze, predsednik Upravnog odbora Anatoli Meščerjakov i još jedan član UO.

Marko Nikolić
foto: EPA/Maxim Shemetov

U klub bi trebalo pak da se vrati Jurij Sjomin, bivši trener, koji je tokom pandemije koronavirusa dobio otkaz i na njegovo mesto doveden Marko Nikolić, ali to ne znači smenu Srbina.

Naime, Sjomin, kao legenda kluba i trostruki šampion Rusije, trebalo bi da bude pojačanje u Nikolićevom stručnom štabu, verovatno kao savetnik, te će njih dvojica sarađivati.

Novi generalni direktor bi trebalo da bude Andrej Gromov, a predsednik UO Jurij Nagornik. Uz to se pominje da bi mogao da se u klub vrati i bivši predsednik Valerij Filatov.

Mediji u Rusiji ističu da je vlasnik kluba zadovoljan radom Marka Nikolića i da je zato srpski trener miran.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.