ANRI KAD VIDI ALBANCA, ODMAH GASI TELEVIZOR: Neću da gledam utakmicu gde Arsenal kao kapiten vodi Džaka!
Foto: AP/Claude Paris

ne može to da gleda

ANRI KAD VIDI ALBANCA, ODMAH GASI TELEVIZOR: Neću da gledam utakmicu gde Arsenal kao kapiten vodi Džaka!

Albanac koji igra za Švajcarsku dovodi do ludila pre svega svojim ponašanjem ne samo navijače, već i najveće legende londonskog kluba

Objavljeno: 10:31h

Granit Džaka već godinama izluđuje navijače Arsenala, više svojim ponašanjem na terenu, nego svojim isto tako katastrofalnim igrama, a posebno u poslednje dve sezone.

A tako da se ponaša je nastavio i u nedelju kada je iz čista mira počeo da davi igrača Barnlija i za to dobio direktan crveni karton, te tako načinio medveđu uslugu svojoj ekipi, koja je naposletku i izgubila još jedan meč i već mesec dana ne zna šta znači pobediti u Premijer ligi.

Da stvar bude gora, vrlo često nosi i kapitensku traku oko ruke, što posebno iritira istinske legende "tobdžija" na čelu s najboljim igračem u istoriji tog kluba Tijerijem Anrijem. To je sve otkrio Anrijev reprezentativni saigrač i prijatelj Patris Evra.

- Ispričaću vam jednu priču na brzinu. Anri me je pozvao kod njega kući jedne večeri da gledamo utakmicu. Upalio je televizor i prvo što mu se ukazalo bio je Džaka kako predvodi tim Arsenala, bio je kapiten. Anri je ugasio televizor. Upitao sam ga šta je bilo, on mi je odgovorio da ne može da gleda utakmicu gde je kapiten njegovog tima Džaka. Nismo gledali utakmicu - naglasio je Evra.

foto: EPA/Laurence Griffiths

Švajcarac je već sakupio tri crvena kartona, a poznat je po provokacijama. Ranije je ulazio u sukobe sa navijačima Arsenala jer ih je psovao u par prilika.

Poznat je takođe po tome što je zajedno sa Đerdanom Šaćirijem, srpske navijače na utakmici Švajcarske i Srbije provocirao, tako što je nakon pogotka pokazao rukama znak orla što aludira na grb Albanije.

foto: AP/EPA/Martin Divišek

- Anrijeva reakcija vam sve govori šta legende ovog kluba misle o Džaki. Između ostalog, ponovo je izneverio tim, ovo nije prvi put. Sećam se, prve dve godine, komentarisao sam da se igrači Arsenala ponašaju kao bebe. On je, zatim, izašao pred novinare i rekao da nije prvi put da ih na taj način komentarišem. Nakon toga je usledila utakmica kada je posle zamene skinuo dres i psovao navijače, mislim da je fanovima Arsenala dosta Džake - zaključio je Evra.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.