ODRASLI SMO ZAJEDNO, BIO SAM MU IDOL, A ON LAŽE DA SAM MU MINIRAO KUĆU: Hrvat tuži Sinišu Mihajlovića!
Foto: EPA/Elisabetta Baracchi

tužiće ga za klevetu

ODRASLI SMO ZAJEDNO, BIO SAM MU IDOL, A ON LAŽE DA SAM MU MINIRAO KUĆU: Hrvat tuži Sinišu Mihajlovića!

On tvrdi da nema veze sa optužbama srpskog trenera koji je u nekoliko navrata rekao kako mu je najbolji drug iz detinjstva razorio kuću tokom rata i pucao u slike

Objavljeno: 23:33h

Hrvatski režiser Stipe Majić Pipe, koji je kako tvrdi najbolji drug iz detinjstva Siniše Mihajlovića, poručio je da će tužiti srpskog trenera i legendu fudbala za klevetu.

Razlog za to jeste, kako je sam poručio u razgovoru za "Večernji list", što je Mihajlović u svoje dve autobiografske knjige i u mnogim intervjuima lagao da je Majić pucao u njegove slike u rodnoj kući u selu Borovu i da mu je minirao porodičnu kuću.

- Dakle, ponavlja se priča, sa novim kvalifikacijama... Šokirao sam se. Mihajlović me je već jednom, pre par godina, optužio tom izmišljotinom da sam mu minirao kuću i pucao u fotografiju na kojoj je on sa bratom. To sam demantovao i u srpskim medijima. Nije mi se dalo tada da dublje ulazim u polemiku. Mislio sam da je ta priča gotova - rekao je hrvatski režiser, a preneo "Večernji.hr".

foto: EPA/Simone Arveda

Mihajlović je često govorio o svom detinjstvu i odrastanju u Borovu i Vukovaru, te je govorio i o ratu na prostoru bivše SFRJ, a prilikom jedne posete svojoj rodnoj kući je pred kamerama prikazao svoju sliku na kojoj je rupa od metka i to na njegovom čelu.

- Tužiću ga za klevetu. Pojavile su se nove lažne optužbe - objašnjava Majić uz poruku da će sve te svoje tvrdnje trener Bolonje morati da dokaže na sudu.

Kako kaže režiser, on i Mihajlović su se družili u detinjstvu, a čak je on Siniši i bio neka vrsta idola.

- Ne znam što je sad upetljao svoje roditelje koji su me obožavali. Na neki način sam Mihi bio idol. Nisam ih ja isterao iz Vukovara nego on! To može da posvedoči Mihin brat Bogdan, koji se nalazio u kući kada je on nazvao i rekao "Slušaj me dobro, odmah se spakujte i napustite Vukovar. Naređujem ti". Moraću da potražim pravdu sudskim putem - istakao je nekadašnji prijatelj Mihajlovića.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.