JOJIĆU, LJUDINO! UPRAVO PARTIZANA UGLEDAJ SE NA NJEGA: Podelio zaposlenima u klubu po 150 evra! Gest velikog čoveka
Foto: Starsport©

čak 55 koverti je dao

JOJIĆU, LJUDINO! UPRAVO PARTIZANA UGLEDAJ SE NA NJEGA: Podelio zaposlenima u klubu po 150 evra! Gest velikog čoveka

Kako kažu izvori, pojedini radnici su zaplakali zbog ovog gesta iskusnog veziste koji je pokazao šta znači biti čovek u ovim teškim vremenima

Objavljeno: 10:36h

Veliki ljudski gest Miloša Jojića koji je priskočio u finansijsku pomoć radnicima u SC Zemunelo, koji je baza Partizana, pošto im kasne plate.

Kad već uprava kasni, iskusni vezista je pokazao veliko srce i napravio gest vredan divljenja, pošto je "častio" sve koji rade na Teleoptiku, i koji se trude da omoguće što bolje uslove njemu i saigračima, tako što im je uoči ovih praznika podelio po kovertu sa 150 evra.

foto: Nebojša Mandić

U klubu kasne plate i to baš u ovo najnezgodnije vreme, ali je nekadašnji igrač Borusije Dortmund i Kelna odlučio da podeli 55 koverti s novcem radnicima, prenosi "Informer", a što je potvrdio i sam Jojić.

Neki su čak i zaplakali koliko su bili dirnuti gestom popularnog "Zeke".

- Prvo bih želeo da se zahvalim svima vama, dragi novinari, koji ste objavili ovo vezano za moj gest prema zaposlenima u Sportskom centru „Partizan - Teleoptik“, iako moja namera nije bila da se to stavlja u prvi plan i objavljuje. Celu negativnu atmosferu oko korone sam hteo da razbijem ovim gestom, da bar malo ulepšam praznike ljudima koje poznajem više od 20 godina. Moram da napomenem da je ovo isključivo bilo po mom osećaju, vid zahvalnosti tim ljudima - predočio je Miloš Jojić kad je već informacija dospela u javnost.

foto: Starsport©

Divan potez Miloša Jojića s jedne strane pokazuje koliko ima razvijenu svest o problemima društva, dok sa druge ukazuje na jedan od gorućih u Humskoj, nedostatak novca, pošto primanja zaposlenih u Radnoj zajednici nisu redovna.

- Nije bilo nikakvih nesporazuma među nama igračima. Mi organizovano, skoro svake nedelje, odvajamo sredstva za razne humanitarne akcije, pa i za naše drage zaposlene u „Zemunelu“. Situacija u klubu je stabilna, plate ne kasne, zaista nema potrebe da se ovakav gest stavi u losu konotaciju i time ne samo umanji, već stvori loša slika i atmosfera. Mi smo jedna porodica, jedna kuća i bilo da to radimo grupno ili pojedinačno, od srca je - dodao je Jojić.

foto: Starsport©

Nije ovo prvi put da zbog problema koje ne rešava uprava kluba iz Humske, neko od igrača ili stručnog štaba "uleće u pomoć", jer je javna tajna da su što zaposlenima, što samim igračima uletali svojevremeno i Bata Mirković, Gordan Petrić, Slaviša Jokanović, a Vladimir Vermezović je čak otplaćivao i rate za automobile igračima.

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.