NIJE MALA STVAR OSVOJITI 11 BODOVA U OVAKVOJ GRUPI: Kad igrate za Zvezdu morate imati snage za svaki meča!
Foto: Starsport©

izuzetno zadovoljan

NIJE MALA STVAR OSVOJITI 11 BODOVA U OVAKVOJ GRUPI: Kad igrate za Zvezdu morate imati snage za svaki meča!

Milijaš je pohvalio igrače za partije koje su pružali tokom jesenje polusezone

Objavljeno: 15:09h

Pomoćnik Dejana Stankovića i nekadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da je prezadovoljan učinkom koji su crveno-beli fudbaleri ostvarili u grupnoj fazi Lige Evrope i istakao da nije mala stvar osvojiti 11 bodova.

- Prezadovoljan sam kako smo odigrali ovih šest utakmica. Osvojiti 11 bodova u Evropi, u grupi koja nije bila laka, ne može da bude mala stvar - rekao je Milijaš, prenosi klub.

foto: Starsport©

- Svi smo se zajedno nadali tome, ali i naporno radili da bismo ostvarili cilj, a to je bio prolazak u narednu rundu takmičenja. Verovali smo u to i vratilo nam se, a sada imamo vremena da se spremimo za sve ono što nas isčekuje - dodao je on.

Zvezda je odigrala nerešeno bez golova sa Slovanom u poslednjoj utakmici grupne faze Lige Evropa. Srpski klub je ranije obezbedio plasman u narednu fazu.

- Bila je teška utakmica. Slovan je čvrsta ekipa koja igra tvrdo i ide na svaku loptu, uz to čeka i našu grešku kako bi je iskoristio i postigao gol. Imali smo šanse, ali ih nismo iskoristili, medjutim, ne treba žaliti za tim. Bitno je da nismo izgubili i da smo osvojili bod, što je veoma važno u Evropi - rekao je Milijaš.

foto: Espreso.co.rs

On je istakao i da veruje da fudbaleri Zvezde imaju još snage da završe polusezonu na pravi način.

- Kada nosite dres velikog kluba kao što je Crvena zvezda, onda morate da imate snage za svaku utakmicu. Nama je prva sledeća, kao i uvek, najbitnija, ali svakako želimo da do kraja jesenje polusezone ostvarimo sve pobede i na pravi način odemo na odmor. Posle toga ćemo da razmišljamo o onome što nas čeka na proleće - rekao je on.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.