NIŠTA NIJE PROPALO: Dragović pričao sa čelnikom Zvezde o dolasku! A možda usledi i veliki povratak na Marakanu!
Foto: EPA/Sascha Steinbach

rekao šta želi

NIŠTA NIJE PROPALO: Dragović pričao sa čelnikom Zvezde o dolasku! A možda usledi i veliki povratak na Marakanu!

Biće zanimljivo videti i da li će neko od centralnih defanzivaca napustiti crveno-bele

Objavljeno: 14:46h

Crvena zvezda još ima samo dve utakmice u Superligi i jednu u Kupu kako bi uspešno privela kraju ovu 2020. godinu, ali na Marakani se već prave planovi za 2021. odnosno za januar i prelazni rok.

Srpski šampion je obezbedio mesto u 1/16 finala Lige Evrope i biće mu potrebna pojačanja ukoliko bi želeo da uradi nešto više, a dugo vremena je na prvom mestu na listi želja Aleksandar Dragović.

foto: EPA/Sebastien Nogier

Austrijski Srbin nikad nije skrivao ljubav prema crveno-belima i kako bi želeo da obuče taj dres, međutim, u poslednje vreme u Bajeru iz Leverkuzena je ponovo postao stub odbrane i oduševio čelnike kluba, koji sada opet razmišljaju o novom ugovoru za njega, iako je donedavno bio višak.

Međutim, njegova želja nije splasnula, a kako "Mozzartsport" javlja iskusni austrijski reprezentativac je tokom meča Zvezde u Liberecu razgovarao preko telefona sa jednim od čelnika kluba i poručio mu da i dalje hoće u Beograd i da su za njega trenutno Zvezda i Leverkuzen jedina opcija.

foto: EPA/Sascha Steinbach

Njemu ističe ugovor na leto 2021. godine što znači da već u januaru može da potpiše za drugi klub i na leto dođe kao slobodan igrač, najviše u svemu će se na kraju pitati Bajer.

Takođe, u Ljutice Bogdana se poslednjih dana ponovo provlači ime Duška Tošića, iskusnog defanzivca koji osim pozicije štopera može da pokrije i levog beka.

foto: Starsport©

Bivši reprezentativac se nedavno rastao sa kineskim Gvangdžu RF-om i slobodan je u izboru nove sredine.

U odličnim je odnosima sa Terzićem, Mrkelom i Stankovićem koji mu je prošlog proleća čak i omogućio da trenira, pa nije isključena ni mogućnost da po treći put u karijeri obuče crveno-beli dres.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.