JAVIO SE DUŠAN TADIĆ: Otklonio je sve sumnje oko toga ima li koronu!
Dušan Tadić, Foto: Starsport©

DOBIO "POZITIVAN" TEST

JAVIO SE DUŠAN TADIĆ: Otklonio je sve sumnje oko toga ima li koronu!

Podsećanja radi, trener Ajaksa Ten Hag je na konferenciji za medije optužio Dance za nekorektno ponašanje i sabotiranje holanskog tima

Objavljeno:

Vest da je najbolji srpski fudbaler Dušan Tadić pozitivan na koronavirus i da neće igrati za Orlove u meču decenije protiv Škotske uzbunila je, kako našu, tako i holandsku javnost.

Ipak, kapiten kopljanika i reprezentacije Srbije je u izjavi za “Novosti” demantovao "da ima pozitivan test na koronu, već da je ustnovljeno da ima antitela i da će verovatno da otputuje za Dansku".

Već smo vam pisali da je trener Ajaksa Ten Hag na konferenciji za medije optužio Dance za nekorektno ponašanje i sabotiranje holanskog tima.

- Kako to mogu da igraju u Holandiji, a ne mogu da uđu u Dansku, čudno. To prema mom mišljenju ne zvuči kao fer-plej. Odluku da ne povedemo igrače na kraju smo doneli u ponedeljak popodne i to pošto smo se posavetovali sa UEFA i Fudbalskim savezom Holandije. Mogu da kažem i potvrdim da niko od igrača nema simptome, niti se žale na bilo kakav problem - rekao je Ten Hag.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.