STANKOVIĆ JE BIO NEZADOVOLJAN BENOM: Deki ga kritikovao, a onda je omaleni napadač uradio nešto za pamćenje!
Foto: Starsport©

urodilo plodom

STANKOVIĆ JE BIO NEZADOVOLJAN BENOM: Deki ga kritikovao, a onda je omaleni napadač uradio nešto za pamćenje!

Zanimljiv dijalog su vodili

Objavljeno:

El Fardu Ben još jednom sjajnom partijom u crveno-belom dresu na utakmici protiv Slovana upisao se u istoriju kluba sa Marakane postigavši dva gola, čime se izjednačio sa Ričmondom Boaćijem i postao peti najbolji strelac Crvene zvezde u evropskim takmičenjima.

Reprezentativac Komorskih ostrva se još jednom osvrnuo na dvoboj sa Česima. Rekao je da je to bio jedan veoma interesantan meč.

Utakmica sa Liberecom je bila fenomenalna, pa je bila neizostavni deo razgovora sa

– Bila je to jako dobra utakmica, zadovoljan sam što sam pomogao ekipi da pobedi. Bilo je veoma interesantno na terenu, srećni smo zbog osvojena tri boda, ali se sada okrećemo narednom meču – rekao je El Fardu Ben, koji misli da je nije odigrao najbolju utakmicu za Zvezdu.

– Mislim da to nije bila moja najbolja utakmica, statistički jeste. Ali, u nekim utakmicama sam više uživao, ali bio je i ovo dobar meč. Uvek gledam da pomognem saigračima da se stigne do pobede. Velika mi je čast što sam uvršten u tim kola Lige Evrope, to je velika stvar i za klub kakav je Crvena zvezda. Trudiću se da nastavim u istom ritumu.

Ben sjajno sarađuje sa Aleksandrom Kataijem i Dijegom Falićinelijem

– Bilo je potrebno neko vreme da provedemo zajedno na terenu. Sada mnogo bolje razumemo jedni druge i nadam se da će ta saradnja da bude uspešna u nastavku sezone. Verujem da što više budemo na terenu zajedno da će naša sardnja da bude bolja i biolja.

Zvezdu očekuje utakmica sa Gentom u četvrtak od 21 čas na stadionu Rajko Mitić.

– Takva očekivanja su normalna, ali mi moramo da budemo oprezni i kocentrisani protiv njih. Pokušaćemo da ponovimo rezultat iz prethodnog susreta u Evropi, ali moramo da budemo pažljivi. Za nas je najbitnije da osvojimo tri boda i zauzmemo drugo mesto u grupi. Lično verujem da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Mislim da moramo da pobedimo u sledećoj utakmici, a ako postignemo mnogo golova to će da bude dobro za nas.

Reprezentativac Komorskih ostrva je bio iskren i otkrio je da ga je trener Dejan Stanković kritikovao zbog forme.

– Pred meč sa Slovanom Dejan Stanković je rekao da nisam bio na svom nivou i da moram da podignem svoj nivo igre. Poslušao sam ga, ni ja nisam bio zadovoljan svojim partijama, ali sam mu sada pokazao da može da računa na mene. Sezona je duga i normalno je daće da bude utakmica koje neće da budu na vrhunskom nivou, ali moramo da nastavimo dalje – zaključio je Ben.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.