STANKOVIĆ ODGOVORIO LALATOVIĆU: Kakvi mi budemo, takvo će biti prvenstvo!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

IMAO JE PORUKU I ZA SLAVOLJUBA ĐORĐEVIĆA

STANKOVIĆ ODGOVORIO LALATOVIĆU: Kakvi mi budemo, takvo će biti prvenstvo!

Crvena zvezda će u okviru 13. kola Superlige Srbije gostovati Radniku u nedelju od 15 časova, a evo šta pred meč ima da poruči Dejan Stanković

Objavljeno: 12:37h

Posle briljantne pobede nad Liberecom (5:1) u Ligi Evrope, prvaka države očekuje iskušenje u Superligi

Crvena zvezda će u okviru 13. kola Superlige Srbije gostovati Radniku u nedelju od 15 časova, a šef stručnog štaba Dejan Stanković izneo je očekivanja pred susret u Surdulici.

- Spremamo utakmicu po utakmicu, tako da, Crvena zvezda je takav klub. Utakmica sa Liberecom je već prošla i okrećemo se novoj. Prvenstvo je velika obaveza i nešto što ne želimo da propuštamo. Desio nam se kiks protiv Javora i već sutra smo spremni da otvorimo zahtevu.

Da li je rokada Katai-Ivanić bila odsudna za veliku pobedu u četvrtak?

- Pa i nije to bila neka velika rokada, možda se tako činilo, ali smo želeli širinu. To smo dobili sa Gajićem i Ivanićem, da ih opteretimo sa Dijegom, Benom i Kataijem, što je stvarno uspelo. Pohvalio bih igrače što su poslušali sve što smo se dogovorili - kaže Stanković.

Da li postoji način da iznenadite Slavoljuba Đorđevića, trenera Radnika, dojučerašnjeg radnika u Zvezdi?

- Ja sam presrećan zbog Đoleta jer je momak koji želi da se takmiči, pokazao je u Zvezdi šta je i ko je. Igrao je Ligu šampiona za mlade, gde je pokazao sav svoj kvalitet. Družili smo se ovde, dolazio je kada je napravio pauzu, dosta smo pričali. Poznajemo se, tako da ne verujem da će biti nekih velikih iznenađenja između mene i njega.

Hoće li priliku dobiti neki igrači sa manjom minutažom?

- Kad se igra nedelja-sreda svi igrači, bar ja mislim, igraju dovoljno. Svi su stopostotno uključeni u roster i u minutažu koju nam utakmice nameću. Svi su potrebni i svi moraju da budu maksimalno motivisati.

Lalatović je izjavio što se priča samo o prednosti Zvezde nad Partizanom, a Vojvodinu niko ne pominje, iako je ispred Partizana na tabeli.

- Mi stvarno sve poštujemo, gledamo u sebe i svoje dvorište. Od nas sve zavisi. Onakvi kakvi mi budemo, tako će izgledati prvenstvo. Svi imaju respekt kad igraju protiv nas, svako bi da se dokaže i pokaže. Mi gledamo, kažem, samo sebe. Nekim igračima je odmor neophodan, moramo da napravimo "turnover" - istakao je Stanković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.