RASKRSNICA KARIJERE: Povratak iz mrtvih, korak ka izlaznim vratima Marakane ili penzija?
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

VIDEĆEMO ŠTA ĆE BITI

RASKRSNICA KARIJERE: Povratak iz mrtvih, korak ka izlaznim vratima Marakane ili penzija?

Bolna tema u Crvenoj zvezdi

Objavljeno:

Niko ne može da kaže da je Ričmond Boaći loš fudbaler.

Jednostavno, napadač iz Gane nas je toliko puta uverio da poseduje strašan napadački instikt i mogućnost da rešeta mreže iz bilo koje pozicije, da prosto ne možemo da poverujemo koliko dugo ljubimac Delija nije postigao pogodak.

Boaći se poslednji put upisao u listu strelaca pre godinu dana! Bio je strelac u pobedi nad Proleterom od 2:0 (2.11.2019. godine se odigrala utakmica u Novom Sadu).

Zastrašujući podatak, pogotovo kada se prisetimo prvog mandata u dresu crveno-belih i lakoće sa kojom je tresao mreću protivnika. Nije više to isti igrač, povrede su ga ruinirale i načinle od njega 'polovnog igrača', koji u svakom momentu kada je na terenu može da se požali na povredu.

Videćemo koliko će mu Stanković dati prostora na današenjem meču protiv Radnika (15 časova), ali sigurno da će mu ovo biti jedna od retkih prilika gde će moći da pokuša da uveri stručni štab da i dalje nije za bacanje i da još fudbala ima u njemu.

foto: Starsport©

Ukoliko ne uspe u tome, jasno je da će napustiti Marakanu u zimskom prelaznom roku kao slobodan igrač, međutim, ono što ozbiljno zabrinjava sve u njegovom okruženju jeste zdravstveno stanje, pa ne bi čudilo ni da Boaći sa samo 27 godina okonča karijeru.

Naravno, taj scenraio je najmanje realan, ali svakako da broj povreda koji je imao u poslednje vreme itekako zabrinjava.

Bonus video:

(B.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.