ZVEZDA PREGAZILA I RADNIK: Opet radi tandem Boaći-Kanga, 'češko pivo' prijalo Stankovićevim momcima! (VIDEO)
Boaći i Ben, Foto: Starsport©

13. kolo superlige

ZVEZDA PREGAZILA I RADNIK: Opet radi tandem Boaći-Kanga, 'češko pivo' prijalo Stankovićevim momcima! (VIDEO)

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem "lajv-blogu":

Objavljeno: 17:01h

Nakon sjajne partije u Ligi Evrope, fudbaleri Crvene zvezde gostovali su u Surdulici i slavili sa 4:1 (2:0).

Izabranici trenera Dejana Stankovića tako su posle dva remija u Superligi ostvarili trijumf, kojim su najavili meč sa belgijskim Gentom u Ligi Evrope u četvrtak od 21 sat na stadionu Rajko Mitić.

Zvezda je povela u 15. minutu sjajnim pogotkom Gavrića. Prilično mirno prvo poluvreme zatvorio je Ben golom pet minuta pre poluvremena.

Drugi deo meča bio je mnogo sadržajniji i efikasniji. U 53. minutu odličnu akciju Zvezde golom je krunisao Kanga.

Radnik je i pre tog pogotka bio u prilici da pogodi mrežu, koju je čuvao Milan Borjan, ali je to uradio tek u 55. minutu kada je Pavlov ispravio kiks, kada nekoliko sekundi ranije sa svega nekoliko metara nije uspeo da šutira i zatrese mrežu.

Da ne bude neizbesnoszti do kraja, potrudio se Aleksa Vukanović, koji je prvi put ove sezone zatresao mrežu. Igrao se 63. minut.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 35 bodova, dok Radnik ima 14 i prvi je u opasnoj zoni.

Radnik - Crvena zvezda 1:4 (0:2) (Pavlov 56 – Gavrić 16, Ben 40, Kanga 54, Vukanović 63)

Sudija: Bojan Nikolić

Radnik: Kostić, Đorđević, Stojanović, Kričak, Stevanović, Jović, Subotić (od 47. Oreščanin), Bogdanovski (od 64. Stamenković), Lukić (od 46. Pavlov), Spasić, Makarić.

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Pankov (od 57. Eraković), Degenek, Gobeljić, Petrović, Kanga, Spiridonović (od 72. Ivanić), Ben (od 57. Vukanović), Gavrić (od 82. Radulović), Boaći (od 72. Krstović).

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem "lajv-blogu":

70. minut - Crveno-beli više nego rutinski privode meč kraju, a vi pogledajte neke od detalja u našoj opširnoj foto galeriji:

1 / 15 Foto: Starsport©

63. minut - GOOOOOOOOL! Pogodak postiže i Aleksa Vukanović i stavlja i definitivno tačku na ovaj meč. Hoće li i Radnik da primi pet od Zvezde poput Libereca?

56. minut - GOOOOOOOOL! Vraća se i Radnik sada u igro. Strelac gola je bio Pavlov, Ukrajinac, posle dobrog centaršuta iz kornera. Ostavljen je bio sam, a i možda je Borjan mogao malo bolje da interveniše.

53. minut - GOOOOOOOOL! Nova asistencija za Ričmonda Boaćija danas, vratio je loptu Kangi, a ovaj je smestio u gol za prednost od 3:0. To bi trebalo da bude to, iako je golman Kostić imao nekoliko stvarno dobrih intervencija, kod golova ništa nije mogao. Sada ga je prevario odbitak od njegovog saigrača Stevanovića.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA:

Radnik Surdulica - Crvena zvezda 0:2

1 / 13 Foto: Starsport©

43. minut - Moglo je vrlo lako da bude 3:0, sjajno je gađao Gavrić, međutim, ponovo je Kostić bio sjajan!

39. minut - GOOOOL: El Fardu Ben!!! Prvo je silovito tukao Boaći, odbranio je brilijantno Kostić, ali je na loptu naleteo Ben, koji je zakucao loptu u mrežu!

30. minut - Gavrić je posle sjajnog solo prodora poslao povratni pas za Spiridonovića koji nije uspeo da uputi udarac, ali jeste Kanga. Međutim, preko gola.

24. minut - Za nijansu je opao ritam utakmice u Surdulici, Zvezda ima prednost, dok Radnik ne uspeva da ozbiljnije zapreti.

16. minut - GOOOL! Majstorija Željka Gavrića za prednost Crvene zvezde. Sjajno je talentovani igrač crveno-belih gađao, nakon što mu je lopta završila u nogama posle centašuta Gajića.

12. minut - Gužva pred golom Radnika, ali je golman Kostić uspeo da otkloni opasnost.

6. minut - Sjajna prilika za Radnik, talentovani Lukić je odlično raspalio po lotpi sa 25 metara, delovalo je da će lopta u gol, ali je Borjan imao sreće. Ostaje 0:0.

3. minut - Kanga je pokušao da iznenadi golmana Kostića sa velike razdaljine. Nije ovo bilo uopšte tako loše.

15:00 - Utakmica u Surdulici je počela.

SASTAVI

Radnik: Kostić – Đorđević, Stojanović, Kričak, Stevanović – Jović, Subotić – Bogdanovski, Lukić, Spasić – Makarić.

Crvena zvezda: Borjan – Gajić, Pankov, Degenek, Gobeljić – Petrović, Kanga – Spiridonović, Ben, Gavrić – Boaći. :

Glavni arbitar na 13. susretu ekipa Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice je Bojan Nikolić iz Kragujevca, a pomagaće mu Nenad Kurčubić i Milan Ilić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.