VRELA I PRSATA BOKSERKA SPREMNA NA SVE: Pokazaće GOLE grudi ukoliko njen tim opstane u Premijer ligi! (FOTO)
Ebani Bridžis, Foto: instagram.com/ebanie_bridges/printscreen

napred lids

VRELA I PRSATA BOKSERKA SPREMNA NA SVE: Pokazaće GOLE grudi ukoliko njen tim opstane u Premijer ligi! (FOTO)

Naime, svetska bokserka šampionka Ebani Bridžis, koja je poznata kao veliki navijač "Paunova", fudbalerima Lidsa dala je jednu posebnu ponudu

Objavljeno:

Fudbaleri Lidsa biju tešku bitku za opstanak u Premijer ligi, a sada su dobili još jedan motiv više da stignu do zacrtanog cilja.

Naime, svetska bokserka šampionka Ebani Bridžis, koja je poznata kao veliki navijač "Paunova", fudbalerima Lidsa dala je jednu posebnu ponudu.

Naime, ukoliko izabranici Sema Olerdajsa budu uspeli da opstanu u Premijer ligi i sledeće sezone, imaće priliku da uživo vide gole grudi ove bokserke.

"Plava bombarderka" je poznata po svojim provokativnim objavama na Instagramu, a ima i nalog na čuvenom "Only fansu".

Naravno, Ebani raspolaže sa dosta toga, pa će ovaj njen vapaj fudbaleri Lidsa sigurno ozbiljno shvatiti.

- Hej momci, ako ostanete u PL "baciću" vam svoje grudi. Ući ću u svlačionicu, podići majicu i pokazati ih. Poljubiću vas, bilo, šta. Daću vam besplatnu pretplatu na mom "Onlyfans" kanalu. Molim vas, ostanite. Nemojte da me razočarate - poručila je Ebani.

Lids dva kola pre kraja ima bod manje od Evertona koji se nalazi van opasne zone. Momci iz Jorkšira imaće težak zadatak u preostala dva susreta, pošto će za rivale imati dva londonska velikana, Vest Hem (u gostima) i Totenhem (na Eland roudu).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.