STANKOVIĆ SE ZALETEO NA DEČKA SINIŠINE ĆERKE: Jedan potez momka Viktorije Mihajlović RAZBESNEO Dekija! (VIDEO)
Pjetro Pelegri/Dejan Stanković, Foto: Printscreen/Arenasport 1

haos u italiji

STANKOVIĆ SE ZALETEO NA DEČKA SINIŠINE ĆERKE: Jedan potez momka Viktorije Mihajlović RAZBESNEO Dekija! (VIDEO)

Napadača Torina je spasao Vanja Milinković-Savić

Objavljeno: 09:21h

Sampdorija je sa Dejanom Stankovićem doživela još jedan poraz i ostala prikovana za dno Serije A, a ovaj je nešto jače boleo navijače.

Naime, Torino srpskih reprezentativaca Vanje Milinković-Savića i Nemanje Radonjića je kao gost slavio 2:0, a drugi gol kojim je pobeda overena u nadoknadi vremena, postigao je Pjetro Pelegri.

U pitanju je momak starije ćerke Siniše Mihajlovića, Viktorije. Njih dvoje su u vezi već dve godine, a Pjetro je 2016. postao najmlađi debitan Serije A kao član Đenove, u kojoj je ponikao.

Pjetro Pelegri, Viktorija Mihajlović
foto: Printscreen/Instagram/vickymiha

Posle toga je igrao za Monako, pa Milan na pozajmici, a ima i jedan nastup u A selekciji Italije. Od ove sezone je član Torina, a nedavno se vratio u stroj posle povrede.

Gol mu je zato mnogo značio, ali i iz još jednog razloga. Kao veliki navijač Đenove, Pelegri nije odoleo a da ne provocira fanove Sampdorije iza gola mreže koju je zatresao. Stavio je ruke na uši i izazvao bes domaćih igrača, ali i Dejana Stankovića. Napadača je zaštitio Vanja Milinković-Savić.

Bivši trener Crvene zvezde je bio jedan u grupi onih koji su potrčali da se obračunaju sa Pelegrijem, da bi odmah posle utakmice dobio izvinjenje od strane trenera "Bikova", Ivana Jurića. I sam Pelegri se izvinio pred kamerama.

- Svi znaju priču, da sam ja rođen kao navijač Đenove. napravio sam grešku. Kada jedna strana napravi grešku, onda mora i da se izvini. Zato ovim putem i upućujem izvinjenje igračima i navijačima Samdorije - rekao je Pelegri.

Stanković je takođe "spustio loptu":

- Prihvatam izvinjenje, pošto svako može da pogreši. Nije bilo ni vreme ni mesto za takve stvari. Neka nas ostavi da patimo. Ako navijači Sampdorije moraju da pate, onda ih ostavite na miru jer vole ovaj dres i klub. ne smemo da dodajemo ništa na njihovu patnju, kao što se desilo na kraju. Dajte im mir.,

Lepo rečeno, ali baš to navijači Sampa nisu dali pristalicama gradskog rivala pre nešto manje od godinu dana. Đenova je tad ispala u Seriju B, a oni su to proslavili organizovanjem sahrane rivalskog kluba, sa sanducima, krstovima...

Navijači Sampdorije
foto: Profimedia

Sada Sampdoriji preti još gori scenario jer bi zbog bankrota mogli da završe u Seriji D!

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video:

00:27

Atmosfera na Kalemegdanu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.