NAJBITNIJE DA ZNA S LOPTOM? Obe ćerke Siniše Mihajlovića su u vezama sa poznatim fudbalerima! (FOTO)
Viktorija i Virdžinija Mihajlović sa izabranicima, Foto: Printscreen/Instagram/vickymiha, Instagram/@alexvogliacco_

sužen izbor u startu

NAJBITNIJE DA ZNA S LOPTOM? Obe ćerke Siniše Mihajlovića su u vezama sa poznatim fudbalerima! (FOTO)

Mlađa Virdžinija sa Alesandrom Voljakom ima i malu devojčicu

Objavljeno: 11:06h

Kćerke Siniše Mihajlovića, poput njihove majke Arijane, ne kriju da im je i dalje veoma teško zbog prerane smrti slavnog oca. Viktorija i Virdžinija Mihajlović su imale vrlo blizak odnos sa Sinišom, a izgleda da su i same odabrale muškarce po idealu uspešnog fudbalera.

Naime, obe su u vezama sa italijanskim igračima iz poznatih klubova..

Viktorijin izabranik Pjetro Pelegri ima samo 21 godinu pa je nekoliko godina mlađi od svoje devojke, a trenutno igra za Torino. Kako se nedavno povredio, sada se oporavlja pa ima više vremena za Viki.

Tako vrlo često na svom Instagram profilu objavljuje njihove zajedničke fotografije. Viktorija i Pjetro su u vezi nešto manje od 2 godine. Pelegri je karijeru počeo u Đenovi, nakon čega je igrao za Monako, pa i Milan na pozajmici, a ima i jedan nastup u A selekciji Italije.

S druge pak strane, izabranik mlađe Virdžinije je Alesandro Voljako, a s njim ima i ćerkicu. Sada Alesandro igra za Đenovu, a sudeći prema njihovim zajedničkim objavama na Instagramu, ovaj par je savršeno srećan.

Virdžinija je to nedavno potvrdila kada se posle male pauze vratila na ovu društvenu mrežu i otkrila kakve je neprimerene poruke primala nakon Mihine smrti, kao i kolika joj je podrška bio Voljako.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.