PIKSI: Vlahović je odigrao kao ZMAJ! A Mitrovića moraju i da TUKU malo, dao im je 3 gola...
Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

ima tandem

PIKSI: Vlahović je odigrao kao ZMAJ! A Mitrovića moraju i da TUKU malo, dao im je 3 gola...

Toliko dobrih primanja, proigravanja, ulazaka u šesnaesterac, uz to i asistencija. To je fascinantno, ta kretnja i želja da se pomogne timu.

S obzirom na to da znam kakav je Mitrović, ne verujem da će propustiti utakmicu u Norveškoj pa makar imao i bolove - poručuje selektor Srbije

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije sjajnom igrom je ubedljivo porazila Švedsku (4:1) u Beogradu u pretposlednjem kolu grupe B4 Lige nacija i zasela na prvo mesto pred odlučujući duel u Oslu sa Norveškom.

Selektor Dragan Stojković Piksi bio je, logično, vrlo zadovoljan partijom svojih izabranika, a i saradnjom Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića u napadu.

- Još jednom, mislim da se oni mnogo žrtvuju za tim i mogu da igraju zajedno. Mitrović je dao tri gola, a na drugoj strani, Vlahović je igrao briljantno bez datog gola. Ali to nije toliko važno za mene, jer su njegove kretnje i stil igre na vrlo visokom nivou. Oni se dobro razumeju i jako su opasni za protivnika u svakom trenutku.

Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Filip Kostić
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Mitrović je izašao je iz igre u 72. minutu pomalo hramljući posle grubog starta Nilson-Lindelefa. Navijače Srbije je zabrinula i slika sa klupe kako drži led na nozi, ali je sam posle meča poslao ohrabrujuću poruku.

- On je dobio jedan udarac i sad ne znam u kom je stanju. Mislim Lindelef da je to uradio. Da je mene udario, rekao bih vam kako se osećam. U ovom trenutku ne znam kako je on. S obzirom na to da znam kakav je Mitrović, ne verujem da će propustiti utakmicu u Norveškoj pa makar imao i bolove. On daje sebe 100% i nadam se da nije ništa ozbiljno. Videćemo, imamo još par dana, da vidimo tačno stanje. Nezgodan udarac, ali dobro. Moraju i da ga tuku malo, dao im je tri gola, ne može bez toga.

Aleksandar Mitrović
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Zadovoljan je Piksi i partijom Vlahovića iako nije iskoristio nekoliko prilika da je kruniše golom.

- Vlahović recimo danas nije postigao gol, ali je odigrao kao zmaj. Ja to kao trener tako vidim. Toliko dobrih primanja, proigravanja, ulazaka u šesnaesterac, uz to i asistencija. To je fascinantno, ta kretnja i želja da se pomogne timu. Mislim da svaki trener da ima takvog igrača, sa tom vrstom igre i angažovanja, mora biti zadovoljan. A ja jesam, bez obzira da li je dao gol.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.