ŠVAJCARSKA POSLALA DISKRETNI ULTIMATUM SRBIJI ZA KATAR!
Švajcarska je savladala Španiju, Foto: EPA/Anatoly Maltsev

USPELI SU...

ŠVAJCARSKA POSLALA DISKRETNI ULTIMATUM SRBIJI ZA KATAR!

Igrali su Švajcarci kao da im od toga sve zavisi

Objavljeno:

Da će u Kataru biti borbe do poslednjeg daha, potvrđuju večerašnji rezultati Lige nacija. I dok je Srbija u Beogradu bez gotovo ikakvih problema savladala Švedsku, naš rival iz grupe na Mundijalu, selekcija Švajcarske priredila je prvoklasno iznenađenje pobedivši Španiju u Saragosi - 1:2 (0:1)!

Igrali su Švajcarci kao da im od toga sve zavisi, što je donekle i bilo tačno, s obzirom na to da su pred početak ovog kola bili poslednji u grupi iza Češke Republike. Međutim, danas su na "Romaredi" prikazali odličan fudbal i zasluženo odneli tri boda, te opomenuli naše igrače da neće smeti da bude ni trenutka opuštanja.

KOBNA NOĆ ZA RONALDA! Krv preko celog lica, GROZAN UDARAC (VIDEO)

Počelo je golom Akanđija u 21. minutu utakmice na asistenciju Vargasa, a Švajcarska je tu prednost uspela da sačuva na svojoj strani sve do kraja prvog poluvremena, iako su i Španci imali nekoliko prilika za poravnanje.

Ono je i usledilo u 55. minutu preko Đordija Albe koji je primio pas Marka Asensija, a potom šutirao precizno u desno rašlje. Međutim, radost Furije je potrajala isuviše kratko, pošto je samo koji trenutak kasnije Švajcarska došla do nove prednosti koju je, ispostaviće se, sačuvala do kraja meča.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.