MITROGOL OTKRIO KOLIKO JE POVREDA OZBILJNA: Misli samo na Norvešku! (VIDEO)
Aleksandar Mitrović, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

smrt, porez i golovi mitrovića

MITROGOL OTKRIO KOLIKO JE POVREDA OZBILJNA: Misli samo na Norvešku! (VIDEO)

Navijače Srbije je zabrinula i slika sa klupe kako drži led na nozi

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije sjajnom igrom je ubedljivo porazila Švedsku (4:1) u Beogradu u pretposlednjem kolu grupe B4 Lige nacija i zasela na prvo mesto pred odlučujući duel u Oslu sa Norveškom.

Igrač utakmice je bez dileme bio maestralni Aleksandar Mitrović koji je psotigao prva tri gola "Orlova" i doneo preokret.

- Lepo, stvarno je lepo, dobra utakmica, lepa podrška, dobra igra, puno golova, taj het-trik je zaokružio lepo veče. Odigrali smo poslednju utakmicu pred našim navijačima na lepom nivou, lepo smo se oprostili i spremili za SP - podelio je utiske Mitrović.

Ipak, ne želi ništa da predviđa pred Mundijal i fokusiran je samo na dvoboj sa Norvežanima koje moramo da dobijemo da bi osvojili prvo mesto u grupi.

- Pa, ne znam iskreno, ne opterećujem se time, imamo jako bitnu utakmicu za par dana, idemo da se spremimo za nju, cilj je pobeda i prvo mesto, posle ćemo polako da se pripremamo za nešto dalje.

Izašao je iz igre u 72. minutu pomalo hramljući posle grubog starta Nilson-Lindelefa. Navijače Srbije je zabrinula i slika sa klupe kako drži led na nozi.

Aleksandar Mitrović
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Stvarno mi se čini da je na ivici bola, treba da vidimo sa fizioterapeutima, ali verovatno nije ništa ozbiljno. Pa okej, samo udarac - ohrabrio nas je "Mitrogol".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.