OVO JE BILA FORMULA ZA PREOKRET! Rikardo sumira utiske, OTKRIO PORUKU PETRIĆA IZ SVLAČIONICE!
Rikardo Gomeš, veruje u čuda!, Foto: Starsport©

JEDNA STVAR NIJE SMELA DA SE DOGODI!

OVO JE BILA FORMULA ZA PREOKRET! Rikardo sumira utiske, OTKRIO PORUKU PETRIĆA IZ SVLAČIONICE!

"Nakon što smo u prvom poluvremenu gubili 2:0, u drugo smo ušli mnogo jače"

Objavljeno: 14:51h

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš izjavio je da su crno-beli na meču protiv Slovackog dobili samopouzdanje za naredne utakmice u Ligi konferencija.

Partizan je u četvrtak na gostovanju u Češkoj odigrao 3:3 sa ekipom Slovačkog u meču prvog kola grupe D Lige konferencija.

PETRIĆ UPOREDIO OVU UTAKMICU SA DUEL SA JEDNOM ISTORIJSKIM MEČOM CRNO-BELIH: Prokomentarisao crveni Belića!

Partizan je u 24. minutu gubio 2:0 i imao je fudbalera manje. Klub iz Humske je uspeo da preokrene rezultat i da povede 3:2, ali je utakmica na kraju završena bez pobednika – 3:3.

- Nakon što smo u prvom poluvremenu gubili 2:0, u drugo smo ušli mnogo jače. Postigli smo tri pogotka za kratko vreme. Nismo smeli da primimo treći gol, ali ako sagledamo okolnosti moramo biti zadovoljni i ovim rezultatom. Pokazali smo da možemo da igramo dobro u kojoj god situaciji da se nalazimo. Kada se vratite od 2:0 sa igračem manje, onda vam to sigurno da snagu za naredne mečeve. Mi nikada ne prestajemo da se borimo - rekao je Gomeš za zvanični Jutjub kanal Partizana.

FK Partizan
foto: Starsport©

On je otkrio koju su poruku fudbaleri na poluvremenu dobili od trenera Gordana Petrića i njegovog pomoćnika Alberta Nadja.

- Rekli su nam da moramo biti jaki. Znaju kakav je fudbal. Rekli su da ako damo jedan gol svašta može da se desi. Naravno, tako je i bilo. Nije bilo lako sa igračem manje, pošto su i kad je bilo 11 na 11 oni bili bolji od nas. Sa igračem manje moglo je biti samo gore - dodao je on.

DIJABATE KUPIO KARTU ZA VEČNOST U PARTIZANU: Sedam minuta za poravnanje! (VIDEO)

Gomeš je postigao jedan gol na meču sa ekipom Slovačke. On je postao najbolji strelac Partizana u evropskim takmičenjima.

- Od kad sam ja ovde, dobar početak utakmice nam je garantovao dobar rezultat. U suprotnom uvek nastane problem. Pokušali smo da ih sačekamo i igramo na kontra napade, ali su oni postigli dva brza gola i prevarili nas. Moramo da budemo zadovoljni rezultatom - istakao je napadač Partizana.

Partizan će se u narednom kolu Lige konferencija, 15. septembra na svom terenu sastat sa Nicom, koja je u prvom kolu odigrala 1:1 sa Kelnom.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.