PETRIĆ UPOREDIO OVU UTAKMICU SA DUEL SA JEDNOM ISTORIJSKIM MEČOM CRNO-BELIH: Prokomentarisao crveni Belića!
Gordan Petrić, Foto: Starsport©

sve je rekao

PETRIĆ UPOREDIO OVU UTAKMICU SA DUEL SA JEDNOM ISTORIJSKIM MEČOM CRNO-BELIH: Prokomentarisao crveni Belića!

Da li je prenaglio, ne znam, treba da se pogleda snimak

Objavljeno:

Partizan je veoma zanimljivom utakmicom započeo svoje drugo učešće u grupnoj fazi Lige konferencija. Crno-beli su gubili 2:0 posle prvog poluvremena, imali igrača manje zbog isključenja Belića u 22. minutu, ali su u nastavku preokrenuli na 3:2 u svoju korist, da bi u finišu ekipa slovackog uz dosta sreće stigla do konačnih 3:3.

Svoje prve utiske posle meča trener Partizana Gordan Petrić je izneo u izjavi za TV Arena sport.

- Pre meča sam najavio da nas očekuje klasično engleska utakmica. Sve te neke golove smo primali iz skoka. Nismo reagovali kako treba u prvom poluvremenu, u drugom je to bilo bolje, žao mi je što momci nisu izdržali do kraja.

Ovo može da se poredi sa onom utakmicom Seltik - Partizan 5:4, bila je napeta atmosfera i na terenu i van njega, žao mi je što nismo uzeli sva tri boda, ali svaka čast momcima - izjavio je Petrić.

Sve navijače zanima šta je Petrić rekao igračima posle očajnog prvog poluvremena.

- Bilo je i slabijih naših utakmica, pogotovo u Novom Sadu i Kragujevcu... Šta sam im rekao? Smirio sam ih i rekao da moraju nešto da urade, nisam dizao paniku u svlačionici, samo sam ih smirio. Napravili smo možda neke nelogične zamene sa Andradeom na desnoj strani i žao mi je što nismo uzeli sva tri boda - izjavio je Petrić.

Gordan Petrić
foto: Starsport©

Na kraju je prokomentarisao i isključenje Kristijana Belića i da li je sudija možda prenaglio kada mu je pokazao direktan crveni karton.

- Da li je prenaglio, ne znam, treba da se pogleda snimak, ali Kristijan je igrač takvog temperamenta. Videćemo da li će to izbaciti u narednom periodu, takav je tip igrača i naravno mora više da razmišlja. Ali kad bi Kristijan izbacio to što ima, tu agresivnost, on više ne bi bio Kristijan. Glava mu je bila dole u svlačionici... Imaće on još ovakvih utakmica, a na njemu je samo da razmisli kada treba da ide ovako agresivno, a kada ne. Čestitke i njemu za ono što je uradio u prvih dvadeset minuta, ali i za prethodne utakmice - izjavio je Petrić.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.