NISTE VI GOSPODO ZA STADION! Katai nije zaslužio uvrede i zvižduke "navijača" sa zapadne tribine! (VIDEO)
Aleksandar Katai na meču protiv Monaka, Foto: Starsport©

SRAMOTA!

NISTE VI GOSPODO ZA STADION! Katai nije zaslužio uvrede i zvižduke "navijača" sa zapadne tribine! (VIDEO)

Sve se dogodilo u trenutku kada je igrac crveno-belih napustio teren tokom izmene

Objavljeno: 14:03h

Crvena zvezda je u četvrtak na svom terenu poražena od Monaka (1:0) u prvom meču grupe H Lige Evropa.

Nije strašno izgubiti pogotovo na način na koji se to dogodilo aktulenom šampionu Srbije, a deluje da je zaista sve moglo biti drugačije.

Ovaj poraz ostao je u drugom planu pre svega zbog sramnog ponašanja pojedinaca sa zapadne tribine. Veliki kiks tih "navijača" dogodio se u samom finišu meča, kada je iz igre izašao Aleksandar Katai.

Aleksandar Katai
foto: Starsport©

Zvižduci su parali nebo nad Marakanom. Iako to nije prihvatio većinski deo stadiona, već su mnogi odmah nakon toga uzvratili i aplauzima, bruka je pukla.

Umeli su navijači Zvezde i ranije ovako da udare na neke svoje igrače, pa je slična bruka viđena u Evropi u kvalifikacijama protiv Černomoreca, kada se zviždalo Nenadu Milijašu i to zbog promašenog penala.

Ovakvim "NAVIJAČIMA" mesto nije na tribinama i moraju dobro da se zapitaju zašto su ui krenuli na stadion.

O ovoj sitaciju govorio je i trener Miloš Milojević na konferenciji za novinare nakon utakmice i tom prilikom je istakao da je neprijatno iznenađen zbog zvižduka upućenih Kataiju:

- Iznenađen sam, iskreno jesam. Moja odgovornost je da zaštitim igrače, zviždimo igraču koji je prošle sezone imao 45 golova i asistencija, ne postoji igrač koji nema pad forme. Dobar je bio Katai, mogao je dati gol iz prekida, teren je malo raskopan na tom terenu, ta njegova lopta završava u golu.

- Ljudi moraju da poštuju kad daju sto odsto od sebe. Zvižduk nije nešto što zaslužuje igrač od svoje publike. Kad neki igrač ne da 100% onda je okej, to mogu da razumem. Volim publiku, volim atmosferu, bio sam kao navijač, kao pomoćnik, a evo i sad, moja odgovornost je da pokažem da je to ono gde nam oni pomažu. Ne vidim cilj da nam naša publika odmaže - poručio je trener Milojević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.