OVAKAV PARTIZAN GROBARI ŽELE DA GLEDAJU: Pukla je petarda u Lazarevcu, crno-beli napravili pravu uvertiru za Čehe!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

supeliga srbije

OVAKAV PARTIZAN GROBARI ŽELE DA GLEDAJU: Pukla je petarda u Lazarevcu, crno-beli napravili pravu uvertiru za Čehe!

Ovo je posle dužeg vremena ubedljiva pobeda crno-belih

Objavljeno: 20:01h

Fudbaleri Partizana savladali su Kolubaru sa 5:1.

Ovo je posle dužeg vremena ubedljiva pobeda crno-belih.

Crno-beli su svih 90 minuta dominirali na terenu, a glavnu ulogu imao je najbolji strelac crno-belih Rikardo Gomeš koji je meč završio sa tri postignuta gola, uz još par propuštenih dobtrih prilika.

FK Partizan
foto: Starsport©

Mrežu Lazarevčana je prvi put zatresao već u drugom minutu na asistenciju Kristijana Belića, a bljesak domaćeg tima viđen je šest minuta kasnije kada je Vukušić odlično centrirao sa desne strane, a Nemanja Milojević se prikrao iza Rikarda, sačekao loptu na drugoj stativi i pogodio mrežu za izjednačenje na 1:1.

Ali, taj gol nije promenio tok utakmice, Partizan je nastvaio da napada i u 18. minutu Rikardo je iskosa sa leve strane postigao svoj drugi gol, ovoga puta na asistenciju Meniga.

FK Partizan
foto: Starsport©

Do kraja prvog poluvremena, posle dva odlična centaršuta Marka Živkovića sa desne strane, Partizan je postigao još dva gola, najpre preko Natha u 32, a onda preko Rikarda u 38. minutu meča.

Pokušao je trener Kolubare Dejan Đurđević da izmenama trgne svoju ekipu, ali i u drugom poluvremenu ista slika na terenu. Partizan je nastavio da gospodari terenom i posle samo šest minuta igre u drugom poluvremenu Kvinsi Menig je pogodio za 5:1. Njemu je Rikardo lepo prosledio loptu kroz sredinu terena, a Menig je sa ivice kaznenog prostora šutirao u donji desni ugao i savladao Stanivukovića.

FK Partizan
foto: Starsport©

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.