PETRIĆ OPREZAN PRED KOLUBARU: "OVO JE NAJTEŽA UTAKMICA"
Gordan Petrić budi Partizan iz sna, Foto: Starsport©

neće biti lako u lazarevcu

PETRIĆ OPREZAN PRED KOLUBARU: "OVO JE NAJTEŽA UTAKMICA"

Petrić ostavio komentar za narednu utakmicu

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana gostuju u nedelju od 18 časova u Lazarevcu ekipi Kolubare, a tom prilikom na konferenciji za medije govorio je šef stručnog štaba crno-belih Gordan Petrić.

Petrić ostavio komentar za narednu utakmicu.

PETRIĆ VERUJE DA ĆE PARTIZAN IGRATI SVE BOLJE! Pomenuo je da li su mu potrebna pojačanja! (VIDEO)

- Ako vam budem rekao da je sutrašnja utakmica najteža po nas, jer su u derbiju pokazali šta i koliko mogu, u životu i u fudbalu najteže je ponavljati se i dokazivati se. Trener Švaba dobro vodi ekipu, utakmica će biti izuzetno teška za nas, ali sam siguran da su moji momci spremni, da su se odmorili i da nešto.

Prokomentarisao je i derbi, a igru svoje ekipe je ocenio dobrom nakon prvih 25 minuta.

PETRIĆU SE NE SVIĐA PROZIVANJE SUDIJE! Mislim da smo bili bliže pobedi!

- Što se tiče cele utakmice, ja sam rekao na konferenciji za medije, da smo mi ušli malo u neku paniku prvih 20 minuta, ta panika su bili ti korneri, to nas je spustilo, prirodno smo se branili i to nas je malo vratilo nazad. Da nije bilo toga, ja mislim, i nadam se, da bismo mi svih 90 minuta odigrali na nivou na kom smo igrali posle prvih 25 minuta. Pokazali su da mogu, ali u životu kao i u sportu najteže je ponavljati se i to je recept kako bi Partizan trebalo da igra. Sutra će biti totalno drugačija utakmica, postavka Kolubare biće totalno drugačije u odnosu na Zvezdu. Mi moramo da skupljamo bodove.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.