ZVEZDAN TERZIĆ ZACRTAO CILJ! Ovoliko para će Zvezda inkasirati, spomenuo i dug!
Generalni direktor u nikad samouverenijem govoru: Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

enorman novac!

ZVEZDAN TERZIĆ ZACRTAO CILJ! Ovoliko para će Zvezda inkasirati, spomenuo i dug!

Najveća i najmoćnija institucija i organizacija na svetu je ona koja je danas najviše dužna

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u intervjuu za Sportal istakao da je uvideo da je baš ovo leto pogodno za ulaganje i da su crveno-beli ostvareni na zdravnom temelju koji će omogućiti dalji finansijski rast i dobitak.

- Da bi bili još konkurentniji, da bi narod bio zadovoljan ekipom, moramo ulagati u igrače. Ove godine smo uložili osam miliona evra samo u ulazne transfere. Ja sam na okupljanju najavio da ćemo ove godine investirati više nego ikad, jer sam video jednu ogromnu šansu. Pre svega povlašćeni smo u trećoj i četvrtoj rundi kvalifikacija, što znači da imamo otvoren put u Ligu šampiona. I šampion Srbije ove godine ide direktno u Ligu šampiona.

1 / 9 Foto: Starsport©

Rekao sam da ne smemo da propustimo ovakvu šansu. Vidim da mediji pišu dva miliona evra, ali mi smo Bukarija platitli tri miliona evra. Malog Kangvu smo platili 1,5 miliona evra. Milion evra smo platili Šilju Pešića. To je pet i po miliona evra. Stefana Mitrovića smo platili 600.000 evra, to je 6,1 milion evra. Pa Milunović, Azarov… Puno smo investirali u ovaj tim i nisu slučajno ovakvi rezultati. Izuzetno dobro plaćamo naše igrače i oni su zadovoljni. Sve su to kockice koje moraju da se slože u mozaiku da bi se na kraju rezultat napravio - kazao je Terzić.

On očekuje oko 100 miliona priliva u narednom periodu.

TERZIĆ OPTIMISTA! Pametnom politikom kao i do sada možemo doći do četvrtfinala ili polufinala Lige Evrope!

- Najveća i najmoćnija institucija i organizacija na svetu je ona koja je danas najviše dužna, a to su Sjedinjene američke države. Ne meri se snaga i uspeh samo na osnovu duga. Crvena zvezda danas nema visok dug, i o cifri više i ne pričamo. Iznos zna skupština kluba i nema potrebe da to više bude kafanska ili medijska tema, jer Zvezda upravo generiše i očekujem da će u roku od dve godine generisati 100 miliona evra.

DA LI JE ZVEZDA U PLUSU NAKON "TRANSFER" PIJACE? Ekipa VEĆ proglašena za najbolju u proteklih 10 godina!

Ako uđemo u Ligu šampiona, klub će prihodovati 30 miliona evra sada, pa 30 miliona evra sledeće sezone, jer će šampion Srbije imati direktan plasman, a sve govori da ćemo biti prvaci. I čvrsto smo uvereni u to. To je 60 miliona evra prihoda, pa po pet miliona evra od prihoda ulaznica. To je 70 miliona evra. Takođe po pet miliona evra od Gasproma, to je 80 miliona evra. Pa između 10 i 20 miliona evra na ime prihoda od transfera igrača, to je oko 100 miliona evra očekivanog priliva u narednom periodu - naveo je između ostalog Terzić.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.