CRVENA ZVEZDA ZAVRŠILA POSAO LETA! Delije će POLUDETI od sreće kada čuju ovo!
Marakana, ilustracija, Foto: Starsport©

navijači u ekstazi

CRVENA ZVEZDA ZAVRŠILA POSAO LETA! Delije će POLUDETI od sreće kada čuju ovo!

Srpski šampion odradio perfektan prelazni rok

Objavljeno: 08:53h

Doskorašnji član Dinama iz Batumija Irakli Azarovi došao je da popuni godinama deficitarnu poziciju levog beka i predstavlja alternativu Milanu Rodiću.

Nekadašnji saigrač Azarova iz Dinama iz Batumija, Stefan Denković je otkrio o kakvom pojačanju se radi i sigurno oduševio sve pristalice crveno-belih.

Denković smatra da je srpski šampion napravio potez leta.

- Zvezda je uradila veliku stvar. Za mene Azarov je najbolji levi bek sa kojim sam igrao u karijeri. I ne samo to: verovatno jedan od najboljih levih bekova koje sam uživo gledao. Ima neverovatnu tehniku i brzinu. Izuzetno je brz i hitar, to mu je glavna osobina. Mnogo je napredovao u poslednje vreme. Pazite sam šta ću da vam kažem, ako nastavi da se razvija Zvezda će ga sigurno prodati u neki od vodećih klubova Liga petica - poručio je u razgovoru za Mozzart Sport Stefan Denković.

Irakli Azarov
Irakli Azarovfoto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Prema snicima sa interneta vidi se da novi igrač Crvene zvezde podseća malo i na standardnog reprezentativca Srbije Filipa Mladenovića. Ove sezone je skupio četiri asistencije, stalno učestvovao u napadima Dinama.

- Nadam se da mi javnost u Srbiji neće zameriti, ali za mene je Azarov za klasu bolji igrač od Filipa Mladenovića. Samo da ga ne ureknem. Videćete šta je Zvezda uspela da dovede.

Azarov je već osam puta nosio dres reprezentacije Gruzije, legendarni francuski reprezentativac Vili Sanjol ima veliko poverenje u njega.

- Standardan je A reprezentativac. Dobija redovno pozive Sanjola. To nešto govori. Zna da mu je ovo šansa za iskorak u karijeri. Zvezda je nivo iznad, ali ljudi moraju da znaju da gruzijske ekipe uopšte nisu naivne. Začudili biste se kada bi videli koliko ovde ima talentovanih momaka.

Stefan Denković
Stefan Denkovićfoto: Starsport

Dolazili su i igrači sa mnogo jačim rejtingom u Crvenu zvezdu a nisu uspeli da se snađu usled velikog pritiska i očekivanja.

- Poznavajući ga, ubeđen sam da tu neće biti problema. Dečko je na mestu. Prilično miran za svoje godine. Ima samopouzdanje. Brzo će se nametnuti i izboriti za minutažu - rekao je srpski fudbaler.

Priča se da je pored Crvene zvezde za Azarova jako bio zagrizao i Trabzon, da su ishod čekali Briž i Bazel, te da je Marko Marin kao šef skaut sližbe ugovorio sastanak u Bugarskoj sa njegovim zastupnicima.

- To o sastanku ne znam. Znam da je Trabzon poslao mnogo veću ponudu od Zvezdine, ali igrač nije bio zadovoljan uslovima - dopunio je Denković.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.