DUŠAN VLAHOVIĆ OSKUDNIM PONAŠANJEM PRIVUKAO PAŽNJU! Koristio se bolesnom psovkom (VIDEO)
Dušan Vlahović nije pružio svoj maksimum na utakmici protiv Atletika, Foto: Profimedia

nervoza u toku poraza!

DUŠAN VLAHOVIĆ OSKUDNIM PONAŠANJEM PRIVUKAO PAŽNJU! Koristio se bolesnom psovkom (VIDEO)

Odigrao je neprepoznatlji meč, mnogi su ga kritikovali da nije bio ni blizu potrebnog nivoa

Objavljeno: 09:15h

Juventus je doživeo debakl koji nikog nije ostavio neuzrujanog! Ekipa Masimilijana Alegrija doživela je bolan poraz u poslednjoj prijateljskoj utakmici pred početak nove sezone, jer ih je Atletiko Madrid savladao rezultatom 4:0.

Doskorašnji napadač Juventusa, Alvaro Morata pružio je nezaboravnu partiju u kojoj je postigao het-trik Staroj dami, a priča se i o slaboj partiji Dušana Vlahovića koji je najviše pažnje privukao - psovkom!

OTKAZAN MEČ IZ BEZBEDNOSNIH RAZLOGA! OVO JE UPLAŠILO FUDBALERE JUVENTUSA I MADRIDA

Da stvar bude još tmurnija, Alegri nije preterano menjao startnih jedanaest. Bili su tu i Vlahović i Anhel di Marija i još nekoliko standardnih igrača, ali nije urodilo plodom.

Morata je potpuno dominirao na polovini Juventusa. Postigao je het-triku klubu koji je letos odlučio da je Španac višak, te ga prodao Atletiku. Uz njegov senzacionalan nastup, i Mateus Kunja se upisao u strlce, dok je Žoao Feliks čak i promašio penal za Madriđane.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Za to vreme, Srbin se uklopio u sivilo Juventusa. Odigrao je neprepoznatlji meč, mnogi su ga kritikovali da nije bio ni blizu potrebnog nivoa, a na društvenim mrežama je privukao pažnju i oskudnim jezikom.

Odigrao je svih 90 minuta, ali se ipak malo više nervirao nego što je uspevao da naudi protivniku, pa mu se tako omaklo i da opsuje:

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.