MITROVIĆ OTKRIO TAJNU KAKO JE NADMUDRIO VAN DAJKA KOD PRVOG GOLA: Pogledajte, možda će biti od koristi!
Aleksandar Mitrović posle prvog gola, Foto: Profimedia

interesantno

MITROVIĆ OTKRIO TAJNU KAKO JE NADMUDRIO VAN DAJKA KOD PRVOG GOLA: Pogledajte, možda će biti od koristi!

Glavni cilj je da se opstane, sve preko toga je veliki plus

Objavljeno:

Posle današnje izvanredne partije protiv jednog od najvećih favorita za titulu, Aleksandar Mitrović izneo svoje prve utiske.

Fulam i Liverpul su danas podelili bodove, bilo je 2:2, a dvostruki strelac za domaći tim bio je naš Aleksandar Mitrović koji je dva puta donosio vođstvo svom timu.

Posle utakmice je svoje utiske izneo u razgovoru za TV Arena sport koja od ove sezone ima pravo TV prenosa premijerligaških utakmica.

- Pre utakmice bih rekao da sam zadovoljan bodom, ali sada ostaje malo gorak utisak, jer smo dva puta vodili, malo naivno smo primili golove. Možda smo ispustili tri boda, ali igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa na svetu, idemo dalje - počeo je Mitrović.

Situacija kod prvog gola, nadskočio je Aleksander-Arnolda i udarcem glavom pogodio mrežu.

FK Liverpul, FK Fulam, Aleksandar Mitrović
foto: Profimedia

- Znam kako Keni centrira, ostavio sam malo prostora, znao sam da će lopta biti malo viša, da ću imati vremena da se pripremim. Malo sam se poslužio rukama, malo i na iskustvo i lopta je završila u mreži - objasnio je Mitrović.

Drugi gol je postigao iz jedanaesterca koji je sam iznudio posle prekršaja koji je nad njim napravio Van Dajk.

- Bio sam u poziciji da napadnem, da ga varkom tela izbacim, osetio sam kontakt, pao sam i mislim da je bio penal. Nadam se da ću nastaviti sa golovima i iz penala, osećam se lepo, komforno - rekao je Mitrović i na kraju izneo svoja očekivanja od ove sezone.

- Glavni cilj je da se opstane, sve preko toga je veliki plus. Fulam je sada drugačija ekipa koja igra dobar fudbal, sa dosta samopouzdanja, želi da se takmiči sa svima. Verujemo u sebe, imamo jako dobrog menadžera i nadam se da ćemo ove sezone biti prijatno iznenađenje za sve. Lep početak sezone - zaključio je Mitrović.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.