OVAJ TOTENHEM ĆE SE BORITI ZA TITULU: Njukasl bez problema se izborio sa Šumarima, Lids i Bormut upisali 3 boda!
Totenhem startovao pobedom novu sezonu Premijer lige, Foto: EPA/Vincent Mignott

premijer liga 1. kolo

OVAJ TOTENHEM ĆE SE BORITI ZA TITULU: Njukasl bez problema se izborio sa Šumarima, Lids i Bormut upisali 3 boda!

Totenhem u narednom kolu očekuje derbi protiv Čelsija na Stanford Bridžu, dok će Sautempton dočekati Lids

Objavljeno:

Fudbaleri Totenhema pobedom su počeli novu sezonu u Premijer ligi, pošto su danas na svom terenu slavili protiv Sautemptona sa ubedljivih 4:1.

Sautempton je poveo golom Džejmsa Vord-Prausa u 12. minutu, ali je domaći tim do kraja prvog poluvremena preokrenuo rezultat.

Prvo je u 21. minutu izjednačio Rajan Sesenjon, da bi prednost Totenhemu deset minuta kasnije doneo Erik Dajer, na asistenciju Son Hjun Mina.

Autogolom Mohameda Salisua u 60. minutu, Totenhem je poveo sa 3:1, a konačan rezultat postavio je Dejan Kuluševski tri minuta kasnije. Totenhem u narednom kolu očekuje derbi protiv Čelsija na Stanford Bridžu, dok će Sautempton dočekati Lids.

Fudbaleri Njukasla su na svom terenu pobedili novajliju u Premijer ligi, ekipu Notingem Foresta sa 2:0 golovima Fabijana Šera u 58. i Kaluma Vilsona u 78. minutu.

Njukasl će u narednom kolu gostovati Brajtonu, a Notingem će dočekati Vest Hem.

Istim rezultatom, 2:0, slavio je Bornmut na svom terenu protiv Aston Vile. Strelci za pobednički tim bili su Džeferson Lerme u trećem i Kifer Mur u 80. minutu.

Ekipa Bornmuta u drugom kolu gostuje Mančester sitiju, a Aston Vila Novu sezonu u Premijer ligi pobedom su počeli i fudbaleri Lidsa koji su na domaćem terenu slavili protiv Vulverhemptona sa 2:1.

Danijel Podense je u šestom minutu pogodio za vodjstvo Vulverhemptona, izjednačio je Rodrigo u 24, a pobedu Lidsu doneo je autogolom u 74. minutu Rajan Ait-Nuri.

Fudbaleri Lidsa će u narednom kolu gostovati Sautemptonu, dok će Vulverhempton ugostiti Fulam.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.