ALEKSANDAR MITROVIĆ SVETSKA KLASA! Predriblao Van Dajka i Hendersona kao da su deca (VIDEO)
Jedan od najboljih napadača Srbije: Aleksandar Mitrović, Foto: Epa/ Andrew Couldridge

POLOMIO IM NOŽNI ZGLOB!

ALEKSANDAR MITROVIĆ SVETSKA KLASA! Predriblao Van Dajka i Hendersona kao da su deca (VIDEO)

Osim golova, Mitrogol je igrom, kretnjom, proigravanjima i u ostalim elementima fudbala bio prava zver

Objavljeno:

Sezona u Premijer ligi počela je spektakularno po Fulam i posebno po našeg Aleksandra Mitrovića koji je odigrao jednu od boljih partija u karijeri u ovom klubu, a svi znamo koliko je već senzacionalnih mečeva odigrao.

Ovo je, ipak, viši nivo fudbala i protivnika, a i rival je bio najveći mogući, ekipa Liverpula, koja je, na kraju, uspela da se izbori za remi i sa dva gola (Nunjez, Salah) poništi neverovatno izdanje našeg golgetera.

NAVIJAČI SU REKLI SVOJE: Mitrović NAJBOLJI U ISTORIJI FULAMA!

Osim golova, Mitrogol je igrom, kretnjom, proigravanjima i u ostalim elementima fudbala bio prava napast i za takvog defanzivca kakav je stameni Virdžil Van Dajk. Mnogo duela dobio je Srbin protiv Holanđanina, a dva najvažnija donela su mu slavu.

Jednim je dobio penal, iz kojeg je profitirao novim pogotkom, a drugi je bio za TV špice. Mitrović je negde na sredini terena, dok je čekao saigrače da mu se otvore, na sjajan način zadržao loptu u posedu uprkos pratnji i Van Dajka i Hendersona. Jednim driblingom obojicu je poslao na kontra stranu i poput kiropraktičara im "namestio" donji deo leđa.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.