BRUTALNA pljačka Brazilca, udarali mu oca zbog 2.400 evra! NEKI PODACI SU JEZIVI! - Stiže ih ruka pravde!
Markinjos, Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

konačno rešenje problema!

BRUTALNA pljačka Brazilca, udarali mu oca zbog 2.400 evra! NEKI PODACI SU JEZIVI! - Stiže ih ruka pravde!

Lopovima će se suditi za otmicu i zločinačku zaveru!

Objavljeno: 17:18h

Markinjosova porodica bila je žrtva pljačke u martu 2021, kada su njegov otac i dve sestre uhvaćeni i opljačkani.

U međuvremenu, nakon više istraživanja, francuski mediji izveštavaju da je pet učesnika provale pozvano i da će im biti suđeno nakon što su uhapšeni u maju prošle godine. Jedan od njih je bio maloletan. Francuske vlasti su ušle u trag provalnicima nakon što su ukrali automobil, koji su snimile nadzorne kamere na licu mesta. U automobilu su pronađene i određene stvari sa otiscima prstiju.

Za petog osumnjičenog policija je saznala da se zove "Pikaču", nizak je i ima istoriju ovakvih pljački. Istražitelji kažu da je on možda jedan od dvoje ljudi koji su ušli u kuću dok su ostali čekali napolju. Lopovima će se sada suditi po optužbama za "otmicu i zločinačku zaveru". Svi su negirali umešanost u ovaj događaj. Proces će početi do kraja godine.

Markinjos
foto: EPA/Yoan Valat

Incident se dogodio u Markinjosovom domu u predgrađu Pariza, gde su se sestre Brazilca, zajedno sa ocem, spremale da gledaju meč PSŽ-a sa Nantom.

U tom trenutku u kuću su ušle dve maskirane osobe. Provalnici su tražili nakit, satove i novac, a jedan od dvojice je laktom udario Markinjosovog oca u rebra nakon što je rekao da u kući nema novca ni nakita.

Drugi provalnik je zatim nasilno odveo dve Markinjosove sestre, stare 14 i 16 godina, i zamolio ih da zajedno pretresu kuću. Za to vreme, drugi napadač je nastavio da udara oca igrača.

Na kraju su lopovi u kući pronašli samo 2.400 evra, zlatnu narukvicu i dve luksuzne torbe. Zatim su otišli, ali ne pre nego što su žrtve vezali i zaključali u njihovom toaletu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.