RONALDO SE VRATIO U MANČESTER! Portugalac kupovao vreme, ključ rešenja u rukama menadžera! (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Peter Powell

predstoje ozbiljni razgovori!

RONALDO SE VRATIO U MANČESTER! Portugalac kupovao vreme, ključ rešenja u rukama menadžera! (FOTO)

Jedan od najboljih fudbalera današnjice je postigao 24 gola prošle sezone

Objavljeno: 23:07h

Nazire se kraj sage, ključnu ulogu u pregovorima između Ronalda i Mančester junajteda mogao bi da odigra menadžer Portugalca Horhe Mendeš.

Kristijano Ronaldo se nije pojavio na prozivci igrača Mančester junajteda, nije putovao sa klubom na turneju po Aziji i Australiji, a sve to je opravdano “porodičnim razlozima”.

Portugalac je očigledno kupovao vreme, uz raniju napomenu čelnicima kluba da želi da ide iz Junajteda, u slučaju dobre ponude. Sve pregovore vodio je naravno njegov agent Horhe Mendeš.

Interesovanje su pokazali Čelsi, Napoli, a ranije se govorilo i o Bajernu. Nešto se pita i Mančester junajted, koji nikako nije želeo da proda Ronalda, iako mu je ostala još samo jedna godina ugovora.

1 / 3 Foto: EPA/Peter Powell

Iako je već u poznim fudbalskim godinama, Ronaldo je postigao 24 gola prošle sezone, bio je prvi strelac Junajteda, ali ekipa se nije plasirala u Ligu šampiona. I tu su nastali problemi, s obzirom da jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena želi da nastupa u elitnom takmičenju.

Poznati italijanski novinar Fabricio Romano objavio je da se Ronaldo vratio u Mančester, da će razgovarati sa čelnicima kluba uz želju da se pronađe najbolje rešenje za obe strane.

Trener Erik Ten Hag je prinuđen da čeka rasplet tih pregovora, uz naglašenu želju da Ronaldo i narednu sezonu provede u dresu Mančester junajteda. Ključ je očigledno u rukama Ronaldovog menadžera Mendeša.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.