HIT - UJUTRO LEKARSKI PREGLED, POPODNE VENČANJE: As Benfike i Portugala prošao testove pa se OŽENIO! (VIDEO)
Pokazao kakav je profesionalac: Žoao Mario u dva izdanja u istom danu, Foto: Printscreen/Twitter/@SLBenfica

ovako bi trebalo svi mladenci

HIT - UJUTRO LEKARSKI PREGLED, POPODNE VENČANJE: As Benfike i Portugala prošao testove pa se OŽENIO! (VIDEO)

Ceremonija je već bila zakazana nekoliko meseci unazad i na kraju se poklopila sa početkom predsezonskog okupljanja i lekarskih pregleda na slavnom Lužu

Objavljeno:

Nesvakidašnji događaj dolazi nam iz Lisabona.

Žoao Mario (29), iskusni vezista Benfike i reprezentacije Portugala, poznat je kao vrlo pouzdan i inteligentan fudbaler, ali i vrhunski profesionalac. To je dokazao ove subote.

Mario se pojavio na zakazanim medicinskim testovima na slavnom Lužu, sa grupom od još 14 raspoloživih fudbalera najvećeg portugalskog kluba, pred početak priprema za novu sezonu. Tu ne bi bilo ništa čudno, da kasnije tog dana nije imao zakazano venčanje - sopstveno!

- Ujutro lekarski pregled, popodne venčanje - piše na društvenim mrežama Benfike, uz snimak Maria u trening majici, pa svečanom odelu.

Ceremonija je već bila zakazana nekoliko meseci unazad i na kraju se poklopila sa početkom predsezonskog okupljanja i lekarskih pregleda na stadionu "svetlosti".

Žoao Mario je oženio Martu Oliveiru Branko sa kojom već ima dete, a srećni par će morati na "medeni mesec" drugom prilikom jer već naredne nedelje reprezentativac Portugala mora opet na posao. Znamo da sigurno neće izostati...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.