KAKO JE TROVANJE HRANOM UPROPASTILO TRANSFER OD 100.000.000? Nunjes neće igrati za Junajted, ali tu je ALTERNATIVA
Darvin Nunjes napustio je Benfiku za 75.000.000 evra, Foto: EPA/Alejandro Garcia

preokret!

KAKO JE TROVANJE HRANOM UPROPASTILO TRANSFER OD 100.000.000? Nunjes neće igrati za Junajted, ali tu je ALTERNATIVA

lako je moglo da se desi da dojučerašnji igrač Benfike umesto na Enfild ode na komšijski Old Traford

Objavljeno:

Klub sa Old Traforda takođe je želeo urugvajskog napadača, ali on će otići na Enfild.

Veliki posao uradio je Liverpul dovođenjem Darvina Nunjesa iz Benfike za 75.000.000 evra. Od urugvajskog napadača očekuje se da nadoknadi odlazak Sadija Manea u Bajern (još ne zvaničan, ali ide ka tome), a lako je moglo da se desi da dojučerašnji igrač Benfike umesto na Enfild ode na komšijski Old Traford.

Ugledni Atletik piše da je Mančester junajted prvi stigao do sjajnog golgetera, međutim, iznenadni problem na koji Englezi nisu mogli da utiču pokvario im je planove. Reč je o trovanju hranom...

Naime, predsednik Benfike i čuveni vezista Rui Košta morao je da otkaže sastanak sa čelnicima Mančester junajteda pošto se otrovao hranom tokom proslave svog jubilarnog 50 rođendana (29. mart). Odlaganje tako važnog sastanka stvorilo je sumnju među ljudima engleskog kluba, pa su otkazali pregovore. Ispostavilo se to kao pogrešna odluka pošto su u Lisabonu bili zaista voljni da prodaju 22-godišnjeg Nunjesa.

IŠAO NA SPAVANJE PRAZNOG STOMAKA, MAJKA SKUPLJALA FLAŠE DA GA PREHRANI: Sad ga velikan kupuje za 100 miliona evra!

Ukazanu šansu iskoristio je Liverpul i odlučnom reakcijom pridobio mladog Urugvajca. Doduše, za 75.000.000 evra, koji bi uz ispunjavanje bonusa mogli da narastu i na čitavih 100.000.000.

Sjajnog Nunjeza ovog leta hteli su i Atletiko Madrid i Pari Sen Žermen, ali nisu bili dovoljno brzi i konkretni da ubede Benfiku da ga proda baš njima.

Darvin Nunjes
foto: Profimedia

Urugvajac je u Benfiku došao 2020. iz španskog drugoligaša Alerije za 24.000.000 evra. Postigao je 34 gola u svim takmičenjima prošle sezone, a ukupno 47 u 84 meča za klub iz Lisabona, uz 16 asistencije. Posebno se istakao u dvomeču četvrtfinala Lige šampiona protiv Liverpula (po gol u oba meča), kada se Jirgen Klop na delu uverio u njegove kvalitete, te će Nunjez pokušati da u Liverpulu dostigne utisak svog sunarodnika Luisa Suareza.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.