RISTIĆ O BENFICI: Prvi put sam tamo gde treba da budem; PIKSI SE NADOVEZAO: Srbi generalno vole Lisabon... (VIDEO)
Dragan Stojković Piksi, Foto: Printscreen/Youtube/Fudbalski savez Srbije

naročito luž...

RISTIĆ O BENFICI: Prvi put sam tamo gde treba da budem; PIKSI SE NADOVEZAO: Srbi generalno vole Lisabon... (VIDEO)

Ristić će tako biti deo i drugih, lisabonskih "Orlova", a osvrnuo se i na poraz Srbije od Norveške, kao i predstojeći meč sa Slovenijom

Objavljeno:

Fudbalski reprezentativac Srbije, Mihailo Ristić, na konferenciji za medije pred meč sa Slovenijom u okviru Lige nacija odgovarao je na pitanje novinara.

Ristić će od naredne sezone igrati u Benfici, pa je novinare zanimalo mišljenje o najvećem portugalskom klubu sa kojim je potpisao ugovor do 2026.

- Moje mišljenje je da svako ima neku svoju priču i snalazi se. Benfika je jako veliki klub i ne trpi neke stvari. Dosta stvari mora da se poklopi. Verujem u sebe, po prvi put posle dugo vremena se osećam da sam tamo gde treba da budem - rekao je Ristić, a Piksi se nadovezao šalom:

- Srbi generalno vole Lisabon. Baš ga vole. Obećao sam da ću doći da ga gledam - aludirajući na pobedu "Orlova" protiv Portugala u tom gradu u okviru kvalifikacione grupe za SP u Kataru, kojom je izboren direktan plasman na Mundijal.

Ristić će tako biti deo i drugih, lisabonskih "Orlova", a osvrnuo se potom na poraz Srbije od Norveške, kao i predstojeći meč sa Slovenijom.

- Poraz uopšte nije uticao na ekipu. Nije se poremetila atmosfera, timski duh koji imamo. Poraz kao poraz, nismo se nadali. Uvek idemo na pobedu. Fokus je sada na Sloveniji. Ako smo mi na 100 odsto, a ne sumnjam da ćemo biti, ne verujem da će biti problema - rekao je Ristić i dodao:

Mihailo Ristić, Čengiz Under
foto: EPA/Tolga Bozoglu

- Mislim da je to fudbal koji Srbija treba da igra. Ja sam tu, moja minutaža ne zavisi isključivo od mene. Mister je taj koji odlučuje. Na meni je da radim i čekam šansu. U tom ofanzivnom sistemu mislim da ima mesta za mene - zaključio je doskorašnji igrač Monpeljea, a pre toga Crvene zvezde, Krasnodara i praške Sparte.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.