DOBIO JE PONUDU IZ PREMIJER LIGE: Na stolu stoji 18.000.000 EVRA, ali njegov klub je dao IZNENAĐUJUĆ ODGOVOR!
reprezentativac Srbije, Marko Grujić, ima bogatiju karijeru iza ali i ispred sebe, Foto: Profimedia

NIJE IM DOVOLJNO!

DOBIO JE PONUDU IZ PREMIJER LIGE: Na stolu stoji 18.000.000 EVRA, ali njegov klub je dao IZNENAĐUJUĆ ODGOVOR!

Fulam u pregovorima sa Portom

Objavljeno:

Reprezentativac Srbije Marko Grujić preživljavao je najlepše trenutke karijere tokom prethodne sezone, kao član Porta.

Igrao je standardno, osvojio duplu krunu, napredovao pod komandom Serža Konseisaa. Pokazalo se da je doneo pravu odluku kada je odlučio da se sa Enfilda preseli u redove portugalskog velikana.

Međutim, visoki vezista i nekadašnji član Crvene zvezde mogao bi da se vrati u Premijer Ligu. Pomalo iznenađuje portugalski Rekord je danas plasirao informaciju da je londonski Fulam jako zainteresovan za Marka Grujića i da Porto na stolu ima ponudu od 18 miliona evra. Što je značajno više od sume koja je bila dovoljna Zmajevima da ga otkupe od Liverpula (12 miliona evra).

Marko Grujić je prošlog leta potpisao višegodišnji ugovor sa Portom i verovalo se da će dugo ostati na Dragau. Međutim, ponuda Fulama mogla bi sve da promeni. Tim Aleksandra Mitrovića, koji se vratio u Premijer Ligu, želeo je prvobitno Žoaa Palinju iz Sportinga. Ipak, reprezentativac Portugalije trenutno je bliži Vulverhemptonu, što je navelo ljude iz Fulama da se okrenu alternativnim rešenjima. I čini se da su izabrali Marka Grujića.

MARKO GRUJIĆ POSTAO OTAC -Poznato ime naslednika!

Rekord piše da su pregovori počeli, ali da Porto želi da za srpskog rperezentativca dobije više od 18 miliona evra. U Portugaliji smatraju da Grujić vredi više, te da že mu tržišna vrednosti porasti posle Mundijala u Kataru gde će nositi dres reprezentacije Srbije.

Ove godine u dresu Porta Marko Grujić je odigrao 36 utakmica, postigao jedan i namestio dva gola. Pre toga je igrao na Dragau kao pozajmljeni igrač Liverpula i učestvovao u plasmanu Zmajeva u četvrtfinale Lige šampiona.

1 / 9 Foto: Profimedia

Crvena zvezda je prodala Marka Grujića u Liverpul januara 2016. godine. Iako je bio velika želja Jirgena Klopa, rođeni Beograđanin nije uspeo da se izbori za status u redovima Redsa. Odigrao je dva meča u Premijer Ligi. Bio je na pozajmici u Kardifu, Herti i na kraju Fulamu.

(Espreso/Mozzarsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.