ZVEZDA NE POPUŠTA! Brojne ekipe se raspituju za fudbalera, ali iz Ljutice Bogdana stiže negativan odgovor!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

DELUJE KAO DA OSTAJE!

ZVEZDA NE POPUŠTA! Brojne ekipe se raspituju za fudbalera, ali iz Ljutice Bogdana stiže negativan odgovor!

Lako bi moglo da se dogodi da Ibrahim Mustafa i dalje bude stanovnik crveno-bele svlačionice

Objavljeno: 11:27h

Angažovanjem Osmana Bukarija Crvena zvezda je praktično zatvorila igrački kadar kada je reč o ofanzivnom delu veznog reda. Očekuje se da doskorašnji član Genta značajno ubrza igru srpskog šampiona i budu kapitalac u predstojećoj borbi za plasman u Ligu šampiona. Neizostavni delovi Stankovićevog mozaika, bar kada je reč o krilnim pozicijama, su još El Fardu Ben, na suprotnoj strani Aleksandar Katai, Nemanja Motika, u nekim varijantama to može da igra i Mirko Ivanić.

Nada se ostanku u Ljutice Bogdana i Vladimir Lučić, s obzirom da je iza njega sjajna sezona u redovima IMT-a, ali prema trenutnoj projekciji lako bi moglo da se dogodi da stanovnik Zvezdine svlačionice ostane Ibrahim Mustafa.

Mladi reprezentativac Gane došao je u Ljutice Bogdana kao totalni anonimus, autsajder, momak koji se, više reda radi, priključio treninzima omladinskog tima.

Ibrahim Mustafa
foto: Starsport©

Blistao je u redovima Radničkog iz Sremske Mitrovice, za koji je u jesenjoj sezoni postigao sedam golova i upisao četiri asistencije. Dovoljno da dobije priliku na zimskim priprema, ali je zbog velike konkurencije prosleđen u Novi Pazar. I tamo je Ibrahim Mustafa imao prilično korektan učinak i naterao stručni štab Dejana Stankovića da dobro razmisli o njemu.

Još nije precizirano, jer se čekaju prijateljske utakmice, ali deluje da bi Ibrahim Mustafa mogao da ostane u Ljutice Bogdana. Cilj Crvene zvezde je da u ovom prelaznom roku ubrza tim, otuda su već dogovoreni Kangva i Bukari, a u tu misiju savršeno se uklapa Ibrahim Mustafa.

Veliku želju da angažuje Ibrahima Mustafu imao je trener Borca iz Banjaluke Nenad Lalatović, ali je dobio odričan odgovor. Brojne superligaške ekipe pitale su za "Mustafino zdravlje", ali je iz Ljutice Bogdana stigao negativan odgovor. Smatraju u Zvezdi da Mustafa pripada društvu modernih igrača, sposobnih da na visokom nivou igraju u Evropi.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.