MARKO GRUJIĆ POSTAO OTAC -Poznato ime naslednika!
Marko Grujić, Foto: Instagram/grujicmarko

čestitamo!

MARKO GRUJIĆ POSTAO OTAC -Poznato ime naslednika!

Fudbaler Porta pohvalio se prinovom putem društvenih mreža

Objavljeno: 14:13h

Rode su danas obišle jednog srpskog fudbalera. Igrač Porta, Marko Grujić pohvalio se na svojim društvenim mrežama prinovom sa odbojkašicom Miom Zaremski, a vrlo brzo su brojni sadašnji i nekadašnji saigrači "potrčali" da čestitaju mladom paru rođenje deteta.

Kako se može primetiti, sve je prošlo u najboljem mogućem redu. Mia je na svet donela zdravog sina, a par je odlučio da mu da ime po našem prosvetitelju - Sava. Oni su već tokom januara objavili kako su saznali da će dobiti novog muškog člana porodice.

On je na svet došao tokom jučerašnjeg dana, a Grujić je bio uz svoju suprugu u verovatno najradosnijem momentu za njih u dosadašnjem delu života.

Među igračima koji su čestitali paru lepe vesti su i naš Stefan Mitrović, Srđan Plavšić, Sergej Milinković-Savić, Nemanja Radonjić, kao i mnogi, mnogi drugi.

Mia i Marko su u vezi već duže od četiri godine, a od prošlog juna su i zvanično vereni kada je Grujić organizovao romantičnu večeru na obali mora uz sveće i zvuke klavira. Par trenutno živi u Portugalu, zbog obaveza našeg fudbalera u Portu.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.