FUDBALERI LUDUJU UZ TOMPSONOVU PESMU O UBIJANJU SRBA: Sramotan snimak iz Hrvatske! (VIDEO)
Fudbaleri Vukovara slave plasman u viši rang, Foto: printscreen/facebook/hnkvukovar

neverovatno

FUDBALERI LUDUJU UZ TOMPSONOVU PESMU O UBIJANJU SRBA: Sramotan snimak iz Hrvatske! (VIDEO)

Novi skandal iz komšiluka

Objavljeno: 09:57h

Novi skandal u Hravtskoj, fudbaleri drugoligaša Vukovar 1991 proslavljali su plasman u viši rang proslavljali uz pesme Marka Perkovića Tompsona. Fudbaleri pomenutog kluba slavili su pobedu protiv mladosti iz Ždralova (2:0) i to uz proustaškog muzičara.

Pojavio se snimak na društvenim mrežama, a autor je prekinuo snimanje kada se začula pesma “Bojna Čavoglave”, u kojoj se peva o ubijanju Srba na teritoriji današnje Hrvatske, ali i u Srbiji!

I to je bilo dovoljno da svi prepoznaju da se radi o Tompsonovoj pesmi. Hrvati tako nastavljaju sa skandalima, pa ne možemo da kažemo da je ovo veliko iznenađenje, jer slavlja tamošnjih sportista retko prolaze bez ustaških pesama.

Ne samo da tamošnji sporisti slave pobede uz pesme pomenute persone, nego je i i on često na proslavama. Sramota je što je bio gost fudbalskog tima nakon Mundijala u Rusiji gde su Hrvati poraženi u finalu. Čak je i selektor Dalić prokomentarisao da su pitanja o Perkoviću samo provokacija…

GEST MODRIĆA ZBOG KOJIH TRPI SILNE UVREDE! Legenda Reala: "Moramo mu spaliti dres!" (FOTO/VIDEO)

Na kraju snimka čuje se početak Tompsonove pesme. Samo jedan od delova ove pesme su stihovi “Čujte srpski dobrovoljci, bando, četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji”, verovatno najpoznatiji kada je u pitanju hrvatski nacionalizam.

NA PATOSU WC-a KLIZI U OKEAN: Sa tompusom u ruci proslavio osvetu Hrvatske, prazne flaše oko njega! (FOTO)

Podsećamo i da je ženska rukometna reprezentacija Hrvatske pre dve godine u prvom kolu Evropskog prvenstva napravila senzaciju pošto je rezultatom 24:22 savladala apsolutnog favorita Mađarsku. Hrvatice su tu pobedu proslavile uz pesmu “Lijepa li si” koju izvodi Marko Perković Tompson.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.