EKSTRATALENTOVANI FRANCUZ OTKRIO: Mbape me nagovarao da odbijem Real i potpišem za PSŽ!
Kilijan Mbape i Orelijan Čuameni, Foto: EPA/Mohammed Badra

neuspešno spletkarenje

EKSTRATALENTOVANI FRANCUZ OTKRIO: Mbape me nagovarao da odbijem Real i potpišem za PSŽ!

Da nema ljutnje, Mbape je pokazao emotikonima aplauza ispod slike mladog kolege na Instagramu

Objavljeno: 08:33h

Novi fudbaler Real Madrida, Orelijan Čuameni, priznao je da ga je saigrač iz francuske reprezentacije Kilijan Mbape nagovarao da iz Monaka umesto u evropskog prvaka pređe u Pari Sen Žermen, prenose španski mediji.

Čuameni (22) je u sredu predstavljen kao novi fudbaler Reala, a sa madridskim klubom je potpisao šestogodišnji ugovor.

- Kilijan me je nagovarao da odbijem Real. Razgovarali smo nekoliko puta, jer je znao da ću da napustim Monako. On je odlučio da ostane u Parizu i zvao me je da potpišem ugovor sa PSŽ-om. Odmah sam mu rekao da je Real za mene prva opcija, razumeo je to. Došao sam u najbolji klub na svetu i ne plašim se konkurencije. Moraću da pokažem svoj kvalitet na terenu - rekao je novi fudbaler "Kraljevskog kluba".

Čuameni je stigao u Real za obeštećenje od oko 100 miliona evra. Španski mediji podsećaju da je Mbape bio na pragu prelaska u Real, ali je u poslednjem trenutku prihvatio izdašnu ponudu vlasnika Pari Sen Žermena, doduše jednaku Realovoj.

Da nema ljutnje, Mbape je pokazao emotikonima aplauza ispod slike mladog kolege na Instagramu. Čuameni je ponikao u Bordou, a poreklo vuče iz Kameruna.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.