GEST MODRIĆA ZBOG KOJIH TRPI SILNE UVREDE! Legenda Reala: "Moramo mu spaliti dres!" (FOTO/VIDEO)
Modrić i Mbape u zagrljaju nakon meča, Foto: printscreen/twitter/YihiRM

da li ste primetili ovaj detalj?

GEST MODRIĆA ZBOG KOJIH TRPI SILNE UVREDE! Legenda Reala: "Moramo mu spaliti dres!" (FOTO/VIDEO)

Navijačima Reala nije bilo prijatno kad su videli Modrića ruku pod ruku sa Mbapeom

Objavljeno: 12:00h

Na kraju prvog dela meča, u Ligi nacija, Luka Modrić i Kilijan Mbape krenuli su zajedno ka svlačionici i utonuli u razgovor, a ovo je posebno izazvalo reakcije kod navijača "Kraljevskog kluba" zbog nerealizovane saradnje sa talentovanim napadačom PSŽ-a.

Naime, kamere su uhvatile njih dvojicu kako zagrljeni napuštaju teren, a španska "Marka" otkriva šta je hrvatski fudbaler pitao Francuza u tunelu.

"Kada su krenuli u svlačionice, kamere su s leđa uhvatile Modrića kako traži dres od Mbapea. On mu ga je dao bez oklevanja. To je učinio igrač o kome su maštali na Bernabeu i za koga se verovalo da definitivno dolazi u Real, ali umesto toga produžio je ugovor sa PSŽ-om".

Modrićevo prilaženje i inicijativa za zamenu dresova razbesnelo je navijače španskog kluba, smeta im što Hrvat moli za dres od igrača koji je na takav način izigrao Real.

Ovaj potez protegao se i van fudbalske sfere, te se uvređen našao i španski voditelj Hosepa Pedrerola, koji je u programu uživo žestoko opleo po Hrvatu.

"Ne mogu da verujem! Šokiran sam! Modrić, koji je vođa Reala i pravi Madridist pita za dres tipa koji se narugao Realu i navijačima tog kluba! I ne samo to, nego da on, koji je Zlatna lopta i legenda, pita za dres Mbapea? "

Legendarni Guti, koji je bio gost u studiju, u šali je rekao:

"Moramo zapaliti taj dres".

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.