TERZIĆ ZAVRŠIO PRVI TRANSFER, ZVEZDA CILJA SLEDEĆE POJAČANJE: Velikani zagrizli za bivšeg igrača Ajaksa!
Zvezdan Terzić na misiji da dovede fudbalera za koga se interesuju ruski velikani, Foto: Starsport

on bi mogao da napravi razliku!

TERZIĆ ZAVRŠIO PRVI TRANSFER, ZVEZDA CILJA SLEDEĆE POJAČANJE: Velikani zagrizli za bivšeg igrača Ajaksa!

Zvezdan Terzić je najavio da će izdvojiti zavidnu sumu kako bi pojačao crveno-bele, a ovog puta na meti je bivši fudbaler Ajaksa

Objavljeno:

Sporazum između Crvene zvezde i Osmana Bukarija je maltene završen i uskoro se čeka samo da stvar bude ozvaničena, ali klub sa Marakane nastavlja da radi punom parom i već je naciljao naredno pojačanje.

U pitanju je fudbaler Sočija, Mateo Kasijera, koji je prva opcija Zvezdine uprave u letnjem prelaznom roku kada je u pitanju napad.

Ipak, mali problem je činjenica da je kolumbijski centarfor veoma “tražena roba” i da će Zvezda morati da se pobije sa jačima kako bi došla do potpisa.

– Spreman sam da imenujem klubove zainteresovane za Kasijeru. U Rusiji to je Zenit i Mateu se zaista sviđa ta opcija. Osim kluba iz Sankt Petersburga dobre ugovore su mu ponudili River Plejt i Crvena zvezda, a takođe postoji interes Olimpijakosa i Fenerbahčea – naglasio je grčki agent.

Prethodne sezone je postigao 14 golova u dresu Sočija, dok je u karijeri nastupao za Belenenseš, Ajaks i Groningen u Holandijio, a igrao je i u Kolubmiji i Deportivo Kaliju.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.