FIFA GLUMI MIROTVORCA: Albanski provokator kraj Dušana Tadića, JOŠ GA GRLI! A šta rade Mesi i Ronaldo? (FOTO)
Dušan Tadić u duelu sa Granitom Džakom, Foto: Profimedia

tragikomedija

FIFA GLUMI MIROTVORCA: Albanski provokator kraj Dušana Tadića, JOŠ GA GRLI! A šta rade Mesi i Ronaldo? (FOTO)

Pošto je Kostarika u utorak postala poslednji učesnik SP-a, na svom Tviter nalogu FIFA je objavila animiranu fotografiju sa kapitenima sve 32 selekcije učesnice najveće fudbalske smotre

Objavljeno:

Završeno je kompletno 4. kolo Lige nacija, klupske sezone još nisu počele, mada će poraniti da bi se ranije napravila pauza zbog Svetskog prvenstva u Kataru koje počinje 21. novembra.

Dok fudbaleri zbog toga već kreću sa pripremama i skraćuju odmor posle naporne sezone, FIFA zadržava pažnju na reprezentativnom fudbalu i već zagreva navijače za Mundijal.

Pošto je Kostarika u utorak postala poslednji učesnik SP-a, na svom Tviter nalogu FIFA je objavila animiranu fotografiju sa kapitenima sve 32 selekcije učesnice najveće fudbalske smotre.

Na štandovima organizatora, skoro svi su nasmejani i druželjubivi, pa tako Ronaldo i Mesi zajedno igraju igricu na automatu, neki prave grupne fotografije...

A, slučajno ili ne, Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije, nacrtan je kraj kapitena Švajcarske, fudbalera Arsenala, Granita Džake. Piju kafu sa fan Dajkom i Busketsom, a naturalizovani Albanac grli Tadića dok su obe "desetke" nasmejane.

Da li je ovo pokušaj "mirenja" posle Džakinog provociranja srpskih navijača nakon gola Srbiji na SP u Rusiji 2018. ili takođe provokacija, samo od strane FIFA-e?

FIFA, Dušan Tadić, Granit Džaka
foto: Printscreen/Twitter/@FIFAWorldCup

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.