LEGENDARNI BAĐO BESAN: Italija je osvojila EURO, zaslužili smo DIREKTAN plasman na Mundijal!
Neshvatljivo je da Italija kao prvak Evrope nije direktno plasirana na SP, Roberto Bađo, Foto: EPA/Michael Regan

nije to svario

LEGENDARNI BAĐO BESAN: Italija je osvojila EURO, zaslužili smo DIREKTAN plasman na Mundijal!

"Svako može da izgubi utakmicu protiv bilo kojeg tima kada ima loš dan"

Objavljeno:

Nakon ubedljive pobede reprezentaicije Argentine nad reprezentacijom Italije,oglasio se nekadašnji reprezentativac "Azzura", legendardni i jedan od najnadarenijih fudbalera, Roberto Bađo. On tvrdi da je psihološki disbalans igrao veliku ulogu u ovom porazu!

Slavni fudbaler je izneo sovje nezadovoljstov činjenicom da je Italija šampion Evrope, a da ne igra na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Fudbalska reprezentacija Italije, Đanluiđi Donaruma
foto: EPA/Laurence Griffiths

- Italija je osvojila prvenstvo Evrope, sramotno je, pravo je ludilo što nije automatski dobila mesto na Svetskom prvenstvu - rekao je za milansku "Gazzetu" Bađo i dodao:

Samo sam čekao da izađem iz fudbala: GUŠIO SAM SE! Gde je Bađo? IZNENADIĆE VAS ČIME SE BAVI I KAKO IZGLEDA!

- Svako može da izgubi utakmicu protiv bilo kojeg tima kada ima loš dan, ali ovi momci su zaslužili neku vrstu nagrade za to što su postigli, zar ne? Da sam ja deo tog tima, bilo bi mi vrlo mučno da prihvatim tu činjenicu.

- Mislim da je Italija pretrpela psihološke posledice zbog gubitka plasmana na Svetsko prvenstvo. Jasno je da je problem psihološke prirode. Videli smo to jasno prošle noći. Mirnoća i sampouzdanje Argentinaca su bili neuporedivi u odnosu na mentalno stanje Italijana. Roberto Manćini je uradio nešto izvanredno. Zbog toga mora biti poštovan i mora mu se dozvoliti da nastavi da radi kako je radio do sada. Imamo mlade talente koji nisu imali previše prostora da igraju u Seriji A i to je dobro poznat problem.

REKAO SAM MAJCI DA ME UBIJE: Potresna ispovest fudbalske legende koju je spasio budistički sveštenik!

Jedan od momaka koji bi u godinama koje dolaze trebalo da nosi novu generaciju Italijana, svakako je Romin Nikolo Zaniolo.

- Nadam se da može potpuno da se zaleči i oporavi od povreda koje su dosta unazadile njegov put. Gol koji je postigao u finalu Lige Konferencije može samo da mu katapultira samopouzdanje i da mu omogući da gleda na budućnost sa manje pritiska - zaključio je Bađo.

(Espreso/Telegrad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.