Samo sam čekao da izađem iz fudbala: GUŠIO SAM SE! Gde je Bađo? IZNENADIĆE VAS ČIME SE BAVI I KAKO IZGLEDA!
Roberto Bađo, Foto: Profimedia

prozvao fudbal

Samo sam čekao da izađem iz fudbala: GUŠIO SAM SE! Gde je Bađo? IZNENADIĆE VAS ČIME SE BAVI I KAKO IZGLEDA!

Jedan od najboljih italijanskih fudbalera svih vremena je bez ikakve sumnje Roberto Bađo.

Objavljeno:

Čuveni "desetka" Azura, maestro u kopačkama, nosio je dres najvećih timova Italije, a karijeru je završio 2004. u Breši.

Zato se ne kaje, naprotiv:

- Jedva sam čekao da izađem iz fudbala i vratim se svom životu. Gušio sam se od svog tog fizičkog bola - rekao je Bađo i dodao da mu napuštanje fudbala nije teško.

- Ljudi misle da je to čudno, pa šta? Neuspešni su oni koji odlaze iz fudbala? Uopšte ne gledam fudbal. Utakmice me ne ispunjavaju i ne mogu da zamislim da komentarišem druge. Priča drugih me dovodi u nezgodnu situaciju - rekao je Bađo i dodao :

- Vidim svoje bivše saigrače kako pričaju kao učitelji fudbala, a sećam se da neki od njih nisu ni znali kako da dodirnu loptu rukama.

Bađo uživa u drugim stvarima. Sa ženom i troje dece vodi sopstvenu farmu.

- Sečem drva, vozim traktor i uveče sam umoran i onesvestim se. Volim da gledam košarku. Voleo sam da gledam O'Nila, bio sam navijač Kobija Brajanta. Obožavam i Lebrona, i gledam ženski fudbal. Žene imaju strast i pravi karakter. - istakao je Bađo.

U bogatoj karijeri koju je započela i Vićenca Roberto Bađo je igrao i za Fiorentinu, Juventus, Milan, Bolonju, Inter i Brešu. Za reprezentaciju Italije odigrao je ukupno 56 utakmica i postigao 27 golova.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.